25 Μαΐου 2020

Πάνος Ζάρλας: Το gossip-tv.gr στο σημείο που έχασε τη ζωή του (exclusive photos+video)

Η είδηση ότι ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής έχει σοκάρει τους πάντες.

Ο νικητής του Power of love 1, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Το gossip-tv.gr, βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος και κατέγραψε τόσο το σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα του Πάνου Ζάρλα, όσο και το σημείο που οι αστυνομικοί εντόπισαν τη μηχανή του.

Δείτε τις εικόνες στην gallery που ακολουθεί:

Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv, λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα, στο ύψος του μαιευτηρίου που βρίσκεται χαμηλά στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού, αυτόπτες μάρτυρες είχαν τοποθετήσει κάδους σκουπιδιών στο σημείο που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, προκειμένου να κάνουν τα αυτοκίνητα που κινούνται στnν Λεωφόρου να κόψουν ταχύτητα.

Μάλιστα, όπως μας ανέφεραν, ένας άνδρας που είδε το τροχαίο δυστύχημα, έσπευσε και ενημέρωσε την αστυνομία. Κανείς- όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες- δεν είδε κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το τροχαίο δυστύχημα και αυτό είναι κάτι που ερευνά η αστυνομία.

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, το άψυχο σώμα του Πάνου Ζάρλα βρέθηκε στο ύψος του Ωνάσειου Καρδιολογικού Κέντρου, ενώ η μηχανή του λίγο πριν το νυχτερινό κέντρο, Διογένης Studio.

Τo gossip-tv.gr, βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος και καταγράψαμε την απόσταση από όπου βρέθηκε το σώμα του Πάνου μέχρι το σημείο που υπήρχε η μηχανή του. Η διαδρομή που κάναμε με τα πόδια, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, είναι μια απόσταση 1 λεπτού και 43δ ευτερόλεπτα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr