5 Δεκεμβρίου 2022

Σοκάρει πρωταγωνίστρια του Τατουάζ: «O ρόλος μου είναι μισητός. Ο κόσμος με λέει ξεδιάντροπη» (vid)

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, μίλησε η γνωστή ηθοποιός.

Η ηθοποιός, που παίζει τον δύσκολο ρόλο της… αντροχωρίστρας στο «Τατουάζ», δεν δίστασε να δηλώσει ότι έχει δεχτεί bullying λόγω του ρόλου στη σειρά και αυτά που είπε πραγματικά συγκλονίζουν.

«Νομίζω ότι μισούν λίγο παραπάνω τον Νίκο Πολυδερόπουλο. ”Τόσο ωραία κοπέλα και άλλη δουλειά δεν έχεις πας να χωρίσεις τα ζευγάρια. Είναι έγκυος και ντροπή σου”, μου λένε. Έχει τόσο μεγάλη απήχηση το “Τατουάζ” που έχουν ταυτιστεί. Λένε ότι ο Νίκος είναι όντως δολοφόνος, ότι εγώ όντως είμαι μια ξεδιάντροπη που μπαίνει ανάμεσα σε ζευγάρια».

Το απίστευτο περιστατικό

«Τις προάλλες που πήγαμε να ψηφίσουμε, κόσμος που με ξέρει από μωρό, μου φώναζε μέσα στο εκλογικό κέντρο “Γιατί Χρυσάκι το κάνεις αυτό; Εμείς σε ξέρουμε ήσουν καλό παιδί”. Χθες μια κυρία μου είπε “Θα σε έφτυνα”, εδώ και η μαμά μου είναι μέσα στη στεναχώρια που κάνω την κακιά. Η Νίκη δεν είναι κακιά είναι ερωτευμένη και μικρή»., αλλά έχω δεχθεί πάρα πολύ bulling αυτές τις μέρες».

Δείτε στην ακόλουθη gallery τι είπε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τι αποκάλυψε για τον Μάρκο Σεφερλή και πώς πήρε το ρόλο στο Τατουάζ:

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς πήρε τον ρόλο

Τι είπε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Η αποκάλυψη για τον Σεφερλή

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: www.gossip-tv.gr