28 Μαΐου 2020

Εκλογές 2019: Χωρίς διόδια σήμερα Κυριακή – Δείτε σε ποια σημεία και μέχρι πότε

Ελεύθερη θα είναι σήμερα Κυριακή 26.05.2019 η διέλευση από τα διόδια για τους εκλογείς. Ποιους σταθμούς διοδίων αφορά η απόφαση και τι ισχύει για τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Χωρίς να καταβάλουν διόδια θα διέρχονται σήμερα Κυριακή οι πολίτες σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και στην Αττική Οδό, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους προς τον τόπο όπου ψηφίζουν για τις ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι ελεύθερες διελεύσεις από όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας θα ισχύει για σήμερα Κυριακή 26 Μαΐου, από τις 00:00 ως τις 24:00. Πού είναι ελεύθερα τα διόδια

Ειδικότερα, χωρίς διόδια θα πραγματοποιηθούν οι διελεύσεις επιβατικών ΙΧ και δικύκλων οχημάτων (κατηγορίες 1 και 2) στους εξής οδικούς άξονες:

– Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα- Κόρινθος- Πάτρα- Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός)
– Γέφυρα Ρίου-Αντιρίου
– Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και Λεύκτρο- Σπάρτη (Μορέας)
– Αυτοκινητόδρομος Ιόνια οδός και τμήμα ΠΑΘΕ Μεταμόρφωση- Σκάρφεια
– Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια- Ράχες
– Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ( Ράχες- Κλειδί)
– Εγνατία Οδός
– Αττική ΟδόςΔιόδια και δικαστικοί αντιπρόσωποι

Για τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα μεταβούν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, είναι ελεύθερη η διέλευση τους από τους σταθμούς διοδίων από την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 6:00 έως και τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 24:00, με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης του δικαστικού αντιπροσώπου και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας τους.

Πηγή: www.newsit.gr