28 Μαΐου 2020

Αποκλεισμό του ΚΚΕ από εκδήλωση καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας

“Αποκλεισμό” του ΚΚΕ από εκδήλωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα τις ευρωπαϊκές πολιτικές και την περιφερειακή ανάπτυξη της Κ. Μακεδονίας, καταγγέλλει με σημερινή ανακοίνωσή της, η αρμόδια Κομματική Οργάνωση (Κ.Ο.) του κόμματος.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, παρότι η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη επί μέρες «ενημερωνόμαστε την ίδια μέρα ότι θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, με ομιλητές σειρά στελεχών της ΝΔ (…) και των υποψήφιων περιφερειαρχών που στηρίζουν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ».

«Είναι προφανές ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βρίσκονται εδώ και μέρες σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΚΜ, η οποία όπως φαίνεται είχε προαποφασίσει τον αποκλεισμό του ΚΚΕ από τη συγκεκριμένη ημερίδα. Είναι επίσης προφανές ότι η διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΚΜ, πιθανόν και των κομμάτων που συμμετέχουν στην εκδήλωση, θέλουν να λείπει η φωνή που τους «χαλάει τη σούπα». Γιατί είναι η μόνη που αντιστρατεύεται αυτήν την ΕΕ και τις εκπορευόμενες από αυτήν ευρωπαϊκές πολιτικές. Γιατί είναι η μόνη που αντιμάχεται την περιφερειακή ανάπτυξη προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που τσακίζει τον λαό (…)» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: www.newsit.gr