8 Ιουλίου 2020

Επίθεση σε προεκλογική εκδήλωση. Παρόντες Σαμαράς, Κεφαλογγιάνη και Μηταράκης.

Χαμός σε προεκλογική εκδήλωση στην λεωφόρο Συγγρού.
Άγνωστοι πέταξαν πέτρες και αντικείμενα, ενώ στην εκδήλωση έδινε το παρών και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.
Στο σημείο και οι Βασίλης Κικίλιας, Θάνος Πλεύρης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Νότης Μηταράκης και άλλοι.
Δείτε τις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες του newsit.gr από το σημείο.

Επίθεση από αγνώστους σημειώθηκε κατά την διάρκεια μιας προεκλογικής εκδήλωσης, σε σημείο επί της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος περίπου του Παντείου. Στην εκδήλωση, έδιναν το παρών μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο Βασίλης Κικίλιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Νότης Μηταράκης και άλλα πολιτικά πρόσωπα.Σαμαράς και πολλά πολιτικά πρόσωπα στην εκδήλωση όπου σημειώθηκε η επίθεση

Την εκδήλωση είχε διοργανώσει ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη, για τον δήμο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ομάδα περίπου 30 ατόμων προσέγγισε το σημείο και επιτέθηκε με πέτρες και άλλα αντικείμενα, προκαλώντας υλικές φθορές σε αρκετά αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο σημείο.

Μάλιστα, σε παρακείμενο ξενοδοχείο πραγματοποιούσε ομιλία και η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά και αν σημειώθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις από τις Αρχές.Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο Η προαναγγελία της εκδήλωσης

Για την εκδήλωση είχε αναρτηθεί και σχετική ενημέρωση σε διάφορα sites, σύμφωνα με την οποία ένας εκ των ομιλητών θα ήταν και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε την

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: www.newsit.gr