1 Ιουνίου 2020

Ακριβοπούλου: Επίσημα με βραδινό talk show στην ΕΡΤ.

Με τον ίδιο τίτλο, σε διαφορετική ώρα επιστρέφει μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ η δημοσιογράφος, Κατερίνα Ακριβοπούλου, από την Μεγάλη Δευτέρα.

Το παρασκήνιο… οργίαζε για το τι θα κάνει η Κατερίνα Ακριβοπούλου μετά το «κόψιμο» της εκπομπής της στην ΕΡΤ, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση από την διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης… ήρθε.

Μόλις οκτώ ημέρες από το επίσημο αντίο της κ. Ακριβοπούλου στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ, η ανακοίνωση αναφέρει πως η γνωστή δημοσιογράφος – παρουσιάστρια επιστρέφει με την «Δεύτερη Ματιά» της, ωστόσο σε διαφορετική ώρα και πιο συγκεκριμένα δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Η Κατερίνα Aκριβοπούλου, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, έχει αναλάβει τον ρόλο τόσο της παρουσίασης της εκπομπής, όσο και αυτόν της αρχισυνταξίας, ενώ την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Νίκος Σούλης.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Κατερίνα Ακριβοπούλου

«Από τη Δευτέρα η «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου «χτυπά» τα μεσάνυχτα. Αμέσως μετά το δελτίο των 12 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή αποκαλύπτει το παρασκήνιο των μεγάλων γεγονότων της ημέρας, αναλύει με διεισδυτικότητα τις διαστάσεις τους και φιλοξενεί τους πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων.click4more ΕΡΤ: Το αντίο της Ακριβοπούλου στον «αέρα»! video

Aπό Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, ένα διαφορετικό βραδινό talk show, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Νίκου Σούλη.

Παρουσίαση – αρχισυνταξία: Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.

Σκηνοθεσία: Νίκος Σούλης.

Η εκπομπή προγραμματίζεται τη ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/4, ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ 23/4, ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/4 και στη συνέχεια από την ΤΡΙΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ τις καθημερινές (από Δευτέρα έως και Παρασκευή) στις 00.10 – 02.10.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/4, ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ 23/4, ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/4
(Νυχτερινές επαναλήψεις)
02.10 ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (Ε) «MYTHICAL CINEMAS»
03.30 ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ (Ε)
05.30 ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ (Ε)».

Πηγή: www.newsit.gr