28 Μαΐου 2020

Σύρος: Δυσάρεστες εκπλήξεις για μαθητές στην πενταήμερη εκδρομή τους – Η αποκάλυψη καθηγήτριας – video

Οι μαθητές έφτασαν στη Σύρο και πολύ γρήγορα έγιναν έξω φρενών. “Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα”…

Μαθητές Λυκείου της Ύδρας, επέλεξαν τη Σύρο για την πενταήμερη εκδρομή τους, αλλά τα πράγματα δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπως αποκάλυψε η καθηγήτρια που τους συνοδεύει, η αεροπορική εταιρεία που επέλεξαν για το ταξίδι από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», τους παρέδωσε τις βαλίτσες τους βρεγμένες!

Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες την ημέρα που ήρθε στο νησί το σχολείο, γι αυτό και επέλεξαν να έρθουν αεροπορικώς και όχι ακτοπλοϊκώς όπως συνηθίζουν τα περισσότερα σχολεία.

Θέλησαν λοιπόν να ταλαιπωρηθούν λιγότερο και να φτάσουν πιο γρήγορα στη Σύρο προκειμένου να εξοικονομήσουν περισσότερο χρόνο. Όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο της Σύρου και παρέλαβαν τις αποσκευές διαπίστωσαν ότι τα πράγματα τους ήταν έτοιμα για άπλωμα…γιατί στο Ελευθέριος Βενιζέλος οι υπάλληλοι άφησαν τα προσωπικά τους αντικείμενα εκτεθειμένα για αρκετές ώρες στη βροχή.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για το «ταξίδι» των αποσκευών τους από τη στιγμή του check in μέχρι και την παραλαβή τους στο αεροδρόμιο του προορισμού τους.

Κατά τα άλλα οι μαθητές κατέθεσαν στεφάνι στον Ανδριάντα του Ανδρέα Μιαούλη και συνέχισαν την περιήγησή τους, στο κυκλαδίτικο νησί…

Πηγή: cyclades24.gr