28 Μαΐου 2020

Θεσσαλονίκη: Η αμίμητη ατάκα του ατζαμή διαρρήκτη όταν έγινε τσακωτός από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού – video

Ο επίδοξος διαρρήκτης τρύπωσε σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. Τα πράγματα όμως πήραν εφιαλτική τροπή για τον ίδιο…

Σε φωταγωγό πολυκατοικίας εγκλωβίστηκε ένας επίδοξος διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη και για να σωθεί στήθηκε επιχείρηση της πυροσβεστικής.

Ο συγκεκριμένος σκόπευε να κλέψει το διαμέρισμα, όμως όταν κατάλαβε ότι επέστρεψαν οι ένοικοι, επέστρεψε στο φωταγωγό με σκοπό να βγει στη σκάλα της πολυκατοικίας και να φύγει.

Δεν τα κατάφερε όμως και εγκλωβίστηκε στο φωταγωγό, για να γίνει αργότερα αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, που τον ρώτησε «τι κάνει εκεί». Τότε έλαβε την αμίμητη απάντηση του ατζαμή διαρρήκτη ότι… «μοίραζε φυλλάδια»!

Ο ιδιοκτήτης κάλεσε την Πυροσβεστική, που απεγκλώβισε τον επίδοξο διαρρήκτη, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα τα δύο του πόδια.Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος για τον ατζαμή διαρρήκτη

«Μπήκε στο σπίτι την ώρα που λείπαμε όλοι, μπήκε από τον φωταγωγό που επικοινωνεί με το μπάνιο μας. Στην προσπάθεια του να διαφύγει έπεσε στον φωταγωγό και έσπασε και τα δύο του πόδια. Ευτυχώς, ότι μας πήρε το είχε επάνω του και το πήραμε πίσω», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος.

«Την ώρα που πήγε ο σύζυγός μου να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού , αυτός είχε βάλει τον σύρτη από πίσω με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανοίξει ο άνδρας μου, να κλείσει ξανά την πόρτα και να κλειδώσει. Αυτός, επειδή τρόμαξε, πήγε να φύγει με τον ίδιο τρόπο έπεσε στο κενό», πρόσθεσε.

Πηγή: www.newsit.gr