28 Μαΐου 2020

Κακός… χαμός με post του Γιάννη Λοβέρδου για τον Σερζ Λατούς

Ένα post που έκανε ο υποψήφιος, με τη Νέα Δημοκρατία, βουλευτής Γιάννης Λοβέρδος, το Γάλλος οικονομολόγος Σερζ Λατούς που ξαφνικά έγινε talk of the town και το γλέντι στο twitter. Πως κολλάει σε όλα αυτά ο Σωτήρης Καλυβάτσης;

Η απάντηση σαφής: στο post για τον Σερζ Λατούς που έκανε ο Γιάννης Λοβέρδος και… κυκλοφόρησε στα social media σε χρόνο dt, είχε φωτογραφία του… Σωτήρη Καλυβάτση ως Μαέβιους Παχατουρίδη, ενός από τους ρόλους στου στα σκετσάκια των ΑΜΑΝ.

Σε δεύτερη ανάρτησή του στο Facebook, (μετά από εκείνη με τον Καλυβάτση) ο Γιάννης Λοβέρδος υποστήριξε πως η φωτογραφία του Καλυβάτση που ανέβασε ήταν σαφώς μια προσπάθεια να σαρκάσει τον Σερζ Λατούς «τον περιθωριακό Γάλλο Οικονομολόγο, που θαυμάζουν οι συριζαίοι και λέει τις ανοησίες περί «ολιγαρκούς αφθονίας», περί «αποανάπτυξης» και περί εισαγωγής «μινωικού νομίσματος»», έγραψε.

Όμως το γλέντι στο twitter είχε… ανάψει και το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Λοβέρδος έκανε και δεύτερη ανάρτηση στα social media, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις. «Είναι τόσο ανόητοι κι απελπισμένοι οι συριζοτρολ, που νόμισαν ότι βρήκαν λαβράκι όταν χαρακτηρίζω ως Σερζ Λατούς μια καρικατούρα που είχαν δημιουργήσει οι Αμάν. Έχουν δίκιο! Ο πραγματικός Λατούς είναι χειρότερη καρικατούρα! Τι Ναόμι Κλάιν, τι Ναόμι Κάμπελ σύντροφε Τσίπρα. Τουλάχιστον η Κάμπελ είναι απείρως πιο όμορφη. Κι ο Καλυβάτσης πιό σοβαρός από τον Λατούς!‬», έγραψε.

Όλα αυτά ενώ το hastag #ask_loverdos έχει γίνει πρώτο trend στο twitter και το γλέντι έχει ξεκινήσει από νωρίς και… συνεχίζεται. Μέχρι και λογαριασμός με τη φωτογραφία του Καλυβάτση… Μαέβιους Παχατουρίδη και το όνομα Σερζ Λατούς δημιουργήθηκε.

Μερικά από τα πιο… κομψά tweets

Πηγή: www.newsit.gr