28 Μαΐου 2020

Παιδόφιλος παπάς βίασε 8χρονο κορίτσι τόσο άγρια που το παιδί έκανε εμετό

Ένας παιδόφιλος ιερέας βίασε ένα κορίτσι ηλικίας 8 ετών πριν από περίπου 30 χρόνια, σε σημείο που το παιδί έκανε εμετό. Μετά το βιασμό της, ο άντρας ανάγκασε την ανήλικη να καθαρίσει τον εμετό της.

Ο 81χρονος σήμερα Sabine Griego συνελήφθη την Τρίτη στο σπίτι του στο Νέο Μεξικό για το βιασμό του κοριτσιού.

Αυτή ήταν η τελευταία κατηγορία εναντίον του Griego, ο οποίος κατηγορείται επίσης για σεξουαλική επίθεση σε πάνω από 30 παιδιά.

Μεταξύ 1993 και 1995, ο Griego συμμετείχε σε οκτώ απεχθείς υποθέσεις κακοποίησης ανηλίκων. Ο δράστης πρεπε να φύγει από την εκκλησία το 1993, αλλά μόλις το 2005 απολύθηκε τυπικά από τα καθήκοντά του.

Οι αρχές ισχυρίζονται ότι η Αρχιεπισκοπή γνώριζε για το βιασμό της νεαρής Jane Doe A για τουλάχιστον 15 χρόνια.

Η σύλληψη του ιερέα βασίζεται σε μια επιστολή του 2004, η οποία χαρακτηρίστηκε ως «εμπιστευτική» και υπογράφηκε από τον τότε Αρχιεπίσκοπο Michael J. Sheehan.

Η επιστολή παραπέμπει σε αποδείξεις για το βιασμό και αναφέρει ότι η Αρχιεπισκοπή γνώριζε γι’ αυτόν, αφότου είχε διεξάγει τη δική της έρευνα.

Το 2017, η Αρχιεπισκοπή κυκλοφόρησε έναν κατάλογο 78 ιερέων που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων παιδιών.

Ο πρώτος φερόμενος βιασμός έλαβε χώρα όταν ο Griego πήρε το κορίτσι στην εκκλησία και του είπε ότι «θα παίξουν ένα ειδικό παιχνίδι».

Κατά τη διάρκεια του βιασμού, η μικρή έκανε εμετό και ο Griego την ανάγκασε να καθαρίσει τα σημεία που λέρωσε.

Η Jane Doe A είπε στους αστυνομικούς ότι ο Griego τη βίαζε πολλές φορές και ότι κάποιες φορές την ανάγκαζε να πιει κρασί και την έδερνε με μια κουτάλα.

Οι ερευνητές έλαβαν ακτινογραφίες από το νοσοκομείο του Lovelace από τον Νοέμβριο του 1991, όταν σημειώθηκε ο βιασμός, οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι το κορίτσι είχε ένα τραύμα στη μύτη της.

Το θύμα ερωτήθηκε από τις αρχές τον περασμένο Οκτώβριο και είπε ότι δεν ανέφερε τον ιερέα επειδή ο άντρας απειλούσε να την σκοτώσει, να κόψει τη γλώσσα της και να βλάψει τη μητέρα της.

Η Jane Doe A είπε στους γονείς της για το τι συνέβη όταν ήταν 13 ετών.

Μέχρι εκείνη την στιγμή, άρχισε να έχει εφιάλτες και άρχισε να βλάπτει τον εαυτό της.

Αλλά η αστυνομία έμαθε για το βιασμό της μόλις πέρυσι.

Η κακοποίηση ανηλίκων από κληρικούς δεν είναι πρωτόγνωρη υπόθεση ούτε στην ορθόδοξη, ούτε στην καθολική εκκλησία. Οι υποθέσεις είναι χιλιάδες ανά τον κόσμο. Οι «ιερείς» και οι ανώμαλοι θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους. Η ουσία είναι να υπάρξει ενημέρωση και εκπαίδευση στα παιδιά σε μικρές ηλικίες, ώστε να μην γίνουν ποτέ θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και να μπορούν να αναγνωρίσουν τα σημάδια παραβίασης και να αποκαλύπτουν αμέσως το γεγονός.

διαφορετικό