29 Σεπτεμβρίου 2022

Αρκάς: Non stop "τρολάρισμα" στον Τσίπρα.

Δεν σταματά να ασχολείται με τον… πιτσιρικά Αλέξη Τσίπρα ο Αρκάς, ο οποίος με νέο σκίτσο του ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό με “όπλο” τα… παιδικά του χρόνια.

Ο Αρκάς… λανσάρει μια νέα σειρά σκίτσων, με τα οποία επιτίθεται στον «πρωθυπουργό». Σε κανένα εξ αυτών δεν έχει αναφερθεί προσωπικά στον… σημερινό πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο… όλα «δείχνουν» εκείνον.click4more Αρκάς: «Βάλλει κατά ριπάς» εναντίον του πρωθυπουργού!

Τόσο η φυσιογνωμία του «πιτσιρικά» πρωθυπουργού, όσο και οι «φαρμακερές» ατάκες. Όλα συνοδεύονται από μία λεζάντα, η οποία κάπως… διαφοροποιείται.

Χθες, Δευτέρα 18.02.2019, τα δύο σκίτσα που «ανέβηκαν» στην επίσημη σελίδα του γνωστού σκιτσογράφου στο Facebook, είχαν την εξής λεζάντα: «Σκηνή από τα παιδικά χρόνια του πρωθυπουργού».

Το νέο, σημερινό σκίτσο, αναφέρει στην λεζάντα: «Σκηνές από τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού». Αυτό το «ενός» μπορεί να… αποπνέει μια απόπειρα «αποστασιοποίησης» από… πράγματα και καταστάσεις.

Όπως και να έχει πάντως, ο Αρκάς… ξαναχτυπά και το νέο σκίτσο δείχνει τον «πιτσιρικά» πρωθυπουργό να να λέει σε τρεις φίλους του, οι οποίοι τον περιμένουν με μια μπάλα στα πόδια: «Διαπραγματεύτηκα με τους αντιπάλους και δεν θα χρειαστεί να παίξουμε!.. Χάσαμε ήδη!».Δείτε το νέο σκίτσο που ανήρτησε ο Αρκάς

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Dienstag, 19. Februar 2019Δείτε τα δύο προηγούμενα σκίτσα που υπέγραφε ο γνωστός σκιτσογράφος

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Montag, 18. Februar 2019

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Montag, 18. Februar 2019

Πηγή: www.newsit.gr