"Τυφώνας" Μισέλ Ομπάμα… κατακτά το Παρίσι. Απίθανο sold out

Η Μισέλ Ομπάμα έγραψε τα απομνημονεύματά της και στο Παρίσι, όπου θα τα παρουσιάσει, επικρατεί ήδη ένας μικρός πανικός!

Κάτι… λιγότερο από 24 ώρες χρειάστηκαν για να εξαντληθούν οι περίπου 4.000 θέσεις για την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Μισέλ Ομπάμα, που θα διεξαχθεί την 5η Δεκεμβρίου κοντά στο Παρίσι.
Η Μισέλ Ομπάμα που πάει… φουριόζα στο Παρίσι!
Μισέλ ΟμπάμαΜισέλ Ομπάμα

Αυτό έγινε γνωστό από τον εκδοτικό οίκο της στη Γαλλία. «Οι θέσεις για την ιδιαίτερη αυτή βραδιά, που έχει προγραμματιστεί για την 5η Δεκεμβρίου του 2018 στο Seine Musicale, έχουν ήδη κλείσει. Όλα τα εισιτήρια πουλήθηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες στη Γαλλία» σημειώνουν οι εκδόσεις Fayard σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσαν.

click4more

Μισέλ Ομπάμα: Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον Τραμπ – Έβαλε σε κίνδυνο…

Ο εκδοτικός οίκος που δημοσιεύει το βιβλίο «Becoming», την αυτοβιογραφία της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, ανακοίνωσε χθες την επίσκεψή της στο Παρίσι την 5η Δεκεμβρίου, όπου θα παρουσιάσει το βιβλίο της.

Η συνάντηση με τη Μισέλ Ομπάμα θα γίνει στο Seine Musicale, στο Μπουλόν-Μπιγιανκούρ (στο δυτικό τμήμα της γαλλικής πρωτεύουσας). Η τιμή των εισιτηρίων (στην οποία περιλαμβάνεται κι ένα αντίτυπο του βιβλίου) κυμάνθηκε μεταξύ 54-99 ευρώ. Το 10% ήταν ήδη κλεισμένες και προσφέρθηκαν σε «νέους» μέσω συλλόγων.

Το «Becoming» κυκλοφόρησε παγκοσμίως χθες Τρίτη και μεταφράστηκε σχεδόν ταυτόχρονα σε περίπου 30 γλώσσες.

Στις σελίδες της αυτοβιογραφίας της η 54χρονη Μισέλ Ομπάμα εκμυστηρεύεται τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προκειμένου να μείνει έγκυος, την έλλειψη ενδιαφέροντος που έχει για την πολιτική και το ότι της είναι αδύνατο να συγχωρέσει τον Ντόναλντ Τραμπ για την πολεμική που ξέσπασε σχετικά με την υπηκοότητα του συζύγου της Μπαράκ Ομπάμα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters