“Εμείς ήρθαμε για τάμα…” είπαν κλέφτες όταν τους έπιασαν επ' αυτοφώρω.

Τα… θεία επικαλέστηκαν τέσσερις κλέφτες Ρομά κατά τη σύλληψή τους για κλοπή σε σπίτι ηλικιωμένου στο Βόλο.

Ο λόγος για τέσσερις κλέφτες Ρομά (20, 20, 22 και 22 ετών) που συνελήφθησαν, οι δύο στα διόδια της Μαυρομαντήλας έξω από τη Λαμία και οι άλλοι δύο, έξω από σπίτι στο Βόλο το οποίο και διέρρηξαν.

Κατά την αυτόφωρη διαδικασία, σύμφωνα με τον “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ”, οι τέσσερις νεαροί Ρομά θέλοντας να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, ισχυρίστηκαν ότι είχαν μεταβεί από την Αθήνα στο Βόλο, όχι για να κλέψουν, αλλά για να εκπληρώσουν το τάμα του ενός στον Άγιο Απόστολο για την έγκυο γυναίκα του!
Κλέφτες σε… σύγχυση

Οι τρεις από τους κατηγορούμενους ισχυρίστηκαν ότι την ώρα της κλοπής είχαν κάνει στάση στον Βόλο, προκειμένου να αγοράσουν τσιγάρα. “Δεν ξέρουμε τι μας ήρθε και προσπαθήσαμε να κλέψουμε”, είπαν στο Δικαστήριο, ενώ ο τέταρτος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κλοπή καθώς εκείνος βρισκόταν στο αυτοκίνητο και ανέμενε τους υπόλοιπους.

Μάλιστα οι άλλοι τρεις εμπλεκόμενοι ζήτησαν συγνώμη και προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν τη ζημιά (έσπασαν το παράθυρο για να μπουκάρουν) στον 74χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού που τους αναγνώρισε.

Τελικά το Δικαστήριο “δε… σεβάστηκε” το τάμα και τους έριξε από τέσσερις μέχρι έξι μήνες φυλακή.

πηγή: lamiareport.gr

Πηγή: www.newsit.gr