26 Μαΐου 2020

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Παπαγιάννης. Με κασκόλ του Τριφυλλιού στο αεροδρόμιο

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έφθασε στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό και αφού φωτογραφήθηκε με κασκόλ του Τριφυλλιού, δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει και τους τρεις τίτλους.

Παρότι δεν έχει βάλει ακόμη την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Παπαγιαννης μίλησε ως παίκτης της ομάδας, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο νεαρός Έλληνας σέντερ, σχολίασε την παρουσία του στο NBA, την αύξηση των Ελλήνων στο ρόστερ του Τριφυλλιού, αλλά και τα μηνύματα αγάπης που δεχόταν τα τελευταία χρόνια από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.
Οι δηλώσεις του Παπαγιάννη για τον Παναθηναϊκό

«Ήταν δύο χρόνια που πήρα εμπειρίες από το ΝΒΑ, πήρα μαθήματα. Μέσα από αυτό έμαθα. Έχω συναισθήμα χαράς, αυτό είναι σαφές. Μίλησα αμέσως με τους ατζέντηδές μου και εξήγησα ότι θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό. Εδώ είναι η οικογένειά μου. Η τελευταία εβδομάδα ήταν λίγο κρίσιμη, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα στο Las Vegas. Τότε άρχισα να σκέφτομαι κάποιες άλλες επιλογές, υπήρχαν κάποιες άλλες ομάδες στο ΝΒΑ που ήθελαν να πάω, αλλά εγώ ήθελα να γυρίσω εδώ»

Για τους Έλληνες του Παναθηναϊκού: «Είναι τεράστιο επίτευγμα για την ομάδα να έχει τόσους πολλούς Έλληνες, όλοι θα βοηθήσουμε να πάμε ψηλά».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει πόσο τον αγαπώ. Από την πρώτη στιγμή που πήγα στο ΝΒΑ, όποτε είχα μια κακή στιγμή, μου έστελναν ένα μήνυμα και με βοηθούσαν. Μπορεί να μην πρόλαβα να απαντήσω σε όλους, αλλά όλοι ξέρουν πόσο τους αγαπάω».

Για την ταλαιπωρία στο ταξίδι: «Είχα μια ταλαιπωρία σήμερα με το ταξίδι, αλλά όπως λένε, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Έτσι έγινε και σήμερα».

Για το πέρασμά του από το ΝΒΑ: «Κοίταξα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, μπορεί να μην ήμουν έτοιμος όταν πήγα. Από εκεί και πέρα, όλα ήταν μαθήματα που θα χρησιμοποιήσω στο μέλλον μου».

Για τον Καλάθη: «Ο Νικ που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας, έμεινε. Ο Τζέιμς (σ.σ. Γκιστ) συνεχίζει. Δύο πολύ σημαντικά κομμάτια της ομάδας. Ελπίζω να πάρουμε και τους τρεις τίτλους».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ GAZZETTA.GR

Πηγή: www.newsit.gr