26 Μαΐου 2020

Παναθηναϊκός – Κολοβέτσιος: "Φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Αποφασισμένοι να φέρουν τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει να βρίσκεται είναι οι παίκτες του “τριφυλλιού”, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. “Φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες”, ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του Έλληνα αμυντικού.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Live Sport», ξεκαθαρίζοντας ότι στόχος των «πράσινων» είναι να φέρουν τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Ο Έλληνας αμυντικός δήλωσε ότι οι κινήσεις που έγιναν είναι πολύ σοβαρές κι ότι πολλά από αυτά που γράφονται για τις συνθήκες στο «τριφύλλι» δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Όλοι έχουμε έναν πολύ σημαντικό στόχο: να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Φέτος βλέπουμε από την αρχή ότι κάποια πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά. Για τη φετινή σεζόν δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αυτό το έχουμε ξεκαθαρίσει και μεταξύ μας από την αρχή. Πάμε στην Ολλανδία για να δουλέψουμε και θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν», τόνισε αρχικά ο Κολοβέτσιος και πρόσθεσε για τις συνθήκες εργασίας:

«Ο κόσμος ακούει και διαβάζει πολλά. Εγώ θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Γράφονται πολλά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και στις κινήσεις που έγιναν, γιατί είναι πολύ σοβαρές».

Ο Λαρισαίος αμυντικός δεν είχε, πάντως, απάντηση στο ερώτημα για το ποιος είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν. «Δεν ξέρω τι στόχο μπορούμε να θέσουμε, γιατί είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας. Όταν αρχίσει το πρωτάθλημα και έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα θα το ξαναδούμε. Αυτό που έχουμε πει μέχρι τώρα είναι ότι θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

Σχετικά με τους Δώνη και Νταμπίζα και την παρουσία τους στην ομάδα: «Είναι αυτό που είπαμε και πριν. Για την οργάνωση της ομάδας είναι δύο πολύ σημαντικές προσθήκες που ήταν αναγκαίο να γίνουν. Έχουν έρθει με μεγάλη όρεξη, θα μας βοηθήσουν και μαζί τους θα δουλέψουμε για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να πάμε ψηλά τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, για τους νεαρούς παίκτες του ρόστερ δήλωσε: «Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία πρέπει να βοηθήσουμε τους πιο νέους, ώστε να ενσωματωθούν στην ομάδα. Υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια, υπάρχουν σωστοί επαγγελματίες και καλοί χαρακτήρες, οπότε η υποδοχή των μικρότερων θα είναι η ενδεδειγμένη. Εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω και να συμβάλλω όπως μπορώ».

Πηγή: www.newsit.gr