30 Μαΐου 2020

Σάλος με παντρεμένο βουλευτή για τα αισχρά μηνύματα σε μπαργούμαν – «Δείξε αξιοπρέπεια και παραιτήσου.»

Εξαγριωμένοι ψηφοφόροι ζητούν την παραίτηση του παντρεμένου βουλευτή Andrew Griffiths μετά τα αισχρά σεξουαλικά μηνύματα σε δύο μπαργούμαν.

Καλούν τον Andrew Griffiths να δείξει αξιοπρέπεια και να παραιτηθεί μετά τα αισχρά μηνύματα σε δύο μπαργούμαν. Πληρωσε για αισθησιακές τους φωτογραφίες και τους περιέγραφε σε 2.000 μηνύματα βίαιες σεξουαλικές πράξεις λεπτομερώς.

Ο 47χρονος πολιτικός βομβάρδισε την 28χρονη Imogen Treharne και τη φίλη της με πάνω από 2.000 μηνύματα εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Μετά την αποκάλυψη των μηνυμάτων του από tabloid, ο Andrew Griffiths παραιτήθηκε από υπουργός. Αντιστέκεται όμως μέχρι στιγμής στο κάλεσμα να παραιτηθεί από βουλευτής και καλεί τους ψηφοφόρους να κρίνουν τις πράξεις και τα επιτεύγματά του ως βουλευτή παρά τις στιγμές βλακείας του.

Τα αισχρά μηνύματα στις μπαργούμαν

Τα λόγια του όμως δεν φάνηκε να πείθουν τους εξαγριωμένους ψηφοφόρους που συνεχίζουν να τον καλούν να παραιτηθεί. «Μπορώ να μιλήσω μόνο προσωπικά, αλλά ναι, θέλω να παραιτηθεί σίγουρα. Μας ντρόπιασε όλους, ντρόπιασε τη γυναίκα του και οι πράξεις του είναι απολύτως λυπηρές. Η στάση του απέναντι στις γυναίκες είναι απολύτως αηδιαστική» δήλωσε η Cathy Warren από το κόμμα των Tory.

Ο Andrew Griffiths άρχισε να στέλνει μηνύματα στις δύο γυναίκες αφού είδε τα σέξι βίντεο που είχαν ανεβάσει στα social media. Αποκαλούσε τον εαυτό του «Daddy» και τις πλήρωσε 700 λίρες για να του στείλουν προκλητικές τους φωτογραφίες και βίντεο.

«Θέλω να σε κυριεύσει. Θέλω να σε δέσει και να χτυπήσει αυτόν τον υπέροχο κ@@@ ενώ βλέπει ο daddy» έγραφε σε ένα από τα μηνύματά του. «Θα με κρατήσει μία κάτω ενώ ο daddy θα χτυπά την άλλη;» έγραφε σε άλλο. Υποστήριξε πως η δουλειά τον έκανε να μην μπορεί να αντισταθεί στις γυναίκες και πως η εξουσία είναι αφροδισιακή.

Πηγή: Dailymail