31 Μαΐου 2020

Μεγάλη "καρδιά" η σύζυγος του Αναστασιάδη. Υποβλήθηκε με επιτυχία σε μεταμόσχευση

Η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη, Βιβή, υποβλήθηκε σε πετυχημένη μεταμόσχεση καρδιάς σε νοσοκομείο της Αθήνας και όλα πήγαν καλά σε πρώτη φάση. “Μήνυμα” συμπαράστασης και από τον Γιώργο Σαββίδη στον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Τη μεγαλύτερη «μάχη» της ζωής της έδινε η Βιβή Αναστασιάδη, σύζυγος του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, Άγγελου, καθώς αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα καρδιάς και χρειαζόταν μόσχευμα για να κρατηθεί στη ζωή.

Αυτό τελικά βρέθηκε και μετά από μία επιτυχημένη μεταμόσχεση καρδιάς σε νοσοκομείο της Αθήνας, βρίσκεται πλέον σε μετεγχειρητικό στάδιο, χωρίς να υπάρχουν λόγοι ανησυχίας.

Η ασθένειά της πάντως, είχε αναγκάσει τον Άγγελο Αναστασιάδη να μιλήσει ανοικτά και για την ελλειπή δωρεά οργάνων στην Ελλάδα, προωθώντας και δράσεις για περαιτέρω ενημέρωση του κόσμου.

Η επιτυχημένη επέμβαση στην Βιβί Αναστασιάδη πάντως, χαιρετίστηκε και από τον γιο του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος και έκανε σχετική ανάρτηση στο instagram, αναφέροντας: «Ευχαριστώ θεέ μου. Εξαιρετικός άνθρωπος, άνοιξες τα μάτια μας σε πολλά πράγματα. Τις καλύτερες ευχές μου κόουτς».
Η ανάρτηση του Σαββίδη για τον Αναστασιάδη

 
Αναστασιάδης

Πηγή: www.newsit.gr