27 Μαΐου 2020

Ολυμπιακός: Ο Γκερέρο στα ερυθρόλευκα. "Ήρθα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας"

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και με τη… βούλα ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. “Ξέρω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ξανά πρωταθλήτρια” ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Γκερέρο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους “ερυθρόλευκους”! “Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποδοχή! Έρχομαι εδώ με πάρα πολύ ενθουσιασμό, με πάρα πολλή όρεξη, για να αγωνιστώ στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά που έχω έρθει. Για εμένα είναι μία πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση, ξέρω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ξανά πρωταθλήτρια.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, για την υποδοχή που μου έχουν κάνει μέσω των Social Media. Να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που μου έχουν δείξει. Έχω καταλάβει ότι αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα. Αυτό μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, ώστε να δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα και να κατακτήσουμε τίτλους” τόνισε.

Πηγή: www.newsit.gr