27 Μαΐου 2020

ΑΕΚ: Είπε "αντίο" ο Ανέστης. "Το ταξίδι τελείωσε με την καλύτερη ανάμνηση"

Ο Γιάννης Ανέστης επιβεβαίωσε -αυτό που εδώ και καιρό ήταν γνωστό- πως θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ, ευχαρίστησε όσους τον πίστεψαν αλλά και όσους τον “αμφισβήτησαν και τόνισε πως το… ταξίδι του με τους “κιτρινόμαυρους” ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κλείνοντας την τοποθέτηση του, ο Γιάννης Ανέστης ανέφερε πως “ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει…”, χωρίς να αποκαλύψει κάτι για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
Τα όσα έγραψε ο Γιάννης Ανέστης

“Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας έφτασε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο όσους με πίστεψαν κι ήταν πάντα δίπλα μου, όσο κι εκείνους που με «αμφισβήτησαν» γιατί μου έδωσαν ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω για να γίνω ακόμα καλύτερος.

Όπως στην ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο υπήρξαν καλές και κακές στιγμές αλλά όλα είναι μέρος του ταξιδιού το οποίο τελειώνει με την καλύτερη ανάμνηση και δη την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι για την ποδοσφαιρική μου πρόοδο. Ο κύκλος έκλεισε, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει… Εις το επανιδείν!!! »

Πηγή: www.newsit.gr