6 Δεκεμβρίου 2022

Η απάντηση του Μάνου Ιωάννου για τις φήμες περί χωρισμού από την Γερμανού

Στο Πρώτο Θέμα έδωσε συνέντευξη ο Μάνος Ιωάννου και μίλησε εκτός των άλλων για την προσωπική του ζωή και για τις φήμες περί χωρισμού από την Ναταλία Γερμανού…
Ο ηθοποιός εξέφρασε τα συναισθήματα του, αποκαλύπτοντας πώς ένοιωσε που πολλά δημοσιεύμα ασχολήθηκαν με τον χωρισμό λέγοντας πώς: «Δεν ήταν και το καλύτερο μου. Και να μη βλέπεις ή να μη διαβάζεις περιοδικά ή εφημερίδες, όλο και κάποιος θα στο πει. Αλλά τι τον νοιάζει τον κόσμο τι κάνουμε εμείς στη ζωή μας; Άσε που ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του…».

 Επίσης για το αν ίσχυαν όσα γράφτηκαν δήλωσε ότι: «Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίσεις. Δεν αφορά τον κόσμο τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Αν κάποιος θέλει να πει τη βλακεία του, θα την πει. Κοιτάζεις να είσαι προσεκτικός, αλλά πόσο; Να μη μιλάς με άνθρωπο;».

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τον αν, όταν υπάρχουν δύο δημόσια πρόσωπα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ο Μάνος αποκάλυψε πώς: «Πριν από τη σχέση μου με τη Ναταλία πήγαινα σε κάποιες εκπομπές, μιλούσαμε για τη δουλειά μου και τα προσωπικά μου γενικά. Όταν όμως είσαι με ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, δεν μπορείς να το αποφύγεις. Η προσωπική σου ζωή αποκτά έτσι μεγαλύτερη έκταση από τα επαγγελματικά σου. Δεν μου αρέσει, αλλά αυτό νομίζουν ότι απασχολεί περισσότερο τον κόσμο. Από την άλλη, αν δεν μιλούσα, θα έλεγαν ότι είμαι σνομπ, ψώνιο και ότι ντρέπομαι να το πω. Είμαι με έναν άνθρωπο που είναι στην πρώτη γραμμή, οπότε λογικό είναι να με πάρουν και μένα τα σκάγια. Αν δεν με ρώταγαων, δεν θα το έλεγα ποτέ μόνος μου.»

Τέλος για το πώς είναι στ’ αλήθεια στην προσωπική του ζωή είπε ότι: «Σε κάθε σχέση υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή.

Πηγή:apospasma.gr