8 Οκτωβρίου 2022

ΔΕΙΤΕ: Η βίλα που κρέμεται στους βράχους – Η φωλιά της Νταϊάνα και του Ντόντι στο Σαιντ Τροπέ!

Ο Αιγύπτιος μεγιστάνας Μοχάμεντ Αλ Φαγιέτ αποφάσισε να αποχωριστεί την πολυτελή ιδιοκτησία στο Σαιντ Τροπέ…
όπου γνωρίστηκαν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο γιος του Ντόντι.

Το μικρό παλάτι στις όχθες της Γαλλικής Ριβιέρα πωλείται έναντι του ποσού των 94 εκατομμυρίων ευρώ, ένα ποσό που μόνο κάποιοι πλούσιοι ολιγάρχες θα μπορούσαν να διαθέσουν. Στον ξενώνα της ιδιοκτησίας έμεινε η Νταϊάνα για πρώτη φορά, μαζί με τους δύο γιούς της, ως καλεσμένη του Αιγύπτιου μεγιστάνα. Εκεί γνώρισε τον 44χρονο Ντόντι και ξεκίνησε το μεγάλο τους ειδύλλιο, με την τραγική κατάληξη.

Η ιδιοκτησία περιλαμβάνει μια κεντρική βίλα με εννέα υπνοδωμάτια, μεγάλους χώρους υποδοχής, δύο κουζίνες, παιδότοπο, πισίνα και βεράντες. Επίσης, διαθέτε ένα σπίτι στην παραλία με εννέα υπνοδωμάτια, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με ένα σινεμά και ένα μπαρ, καθώς και ένα γυμναστήριο και μια σάουνα. Ο καινούριος ιδιοκτήτης θα έχει στην διάθεση του και μια προβλήτα και ένα ελικοδρόμιο, που θα του επιτρέπουν την διακριτική άφιξή του στην ιδιοκτησία.

Εκπρόσωπος της οικογένειας δηλώσε: «Είναι μια γλυκόπικρη στιγμή για τον κύριο Αλ Φαγιέντ. Αυτός και η οικογένειά του έχουν ευχάριστες αναμνήσεις από το Σαιντ Τροπέ, εδώ και πολλά χρόνια. Θα θυμόμαστε πάντα το καλοκαίρι του 1997, με μεγάλη χαρά και, βεβαίως, με τεράστια θλίψη και για τον τρόπο που τελείωσε».