28 Νοεμβρίου 2022

Χάρης Χριστόπουλος: Το κινηματογραφικό love story με την καλλονή σύντροφό του!

Η ιστορία αγάπης του Χάρη Χριστόπουλου και της Anita Brand δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τα κινηματογραφικά σενάρια. Ο γνωστός φωτογράφος και η αγαπημένη του είναι full in love και παρά τα 20 χρόνια που τους χωρίζουν φαίνεται πως συμπληρώνει απόλυτα ο ένας τον άλλον. Στα 15 χρόνια που είναι μαζί χρειάστηκε να κάνουν μία παύση για μία πενταετία καθώς, όπως έχει εξηγήσει ο κριτής του My Style Rocks, η αγαπημένη του να ζήσει κάποια πράγματα λόγω ηλικίας. Εκείνος ήταν πιο ώριμος και ήξερε ότι είναι σχεσάκιας ενώ εκείνη είχε την ανάγκη να αποκτήσει εμπειρίες.

Η σχέση τους όμως βρίσκεται πια στην καλύτερή της φάση και μάλιστα ετοιμάζονται και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κάτι που θα είχε γίνει το περασμένο αλλά δεν ήταν εφικτό λόγω οικονομικών. Η Anita κατάγεται από την Ουγγαρία και ήθελε στον γάμο να καλέσει και πολλούς συγγενείς της κάτι που θα ανέβαζε πολύ το budget και ο Χάρης Χριστόπουλος, όπως ανέφερε στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί.

Αυτή τη φορά φαίνεται πως τα πράγματα έχουν οργανωθεί σωστά. Ο Χάρης Χριστόπουλος δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες της αγαπημένης του με τρυφερές λεζάντες.

Αχ αννούλα του χιονιά…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harris Christopoulos (@harrischristopoulos) στις


Η Anita ήρθε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2003. Εργαζόταν ως μοντέλο έχοντας στόχο να κάνει πολλά ταξίδια. Για εκείνη αυτό ήταν το ιδανικό και έτσι ξεκίνησε να φτιαξει το book της με πρώτο μεγάλο ταξίδι στη χώρα μας. Είχε σκοπό να μείνει μόνο δύο μήνες αλλά τη δεύτερη μέρα της παραμονής της γνώρισε το Χάρη.

Ήταν σε πρακτορείο και την έστειλαν σ’ ένα casting στον Χάρη. Κάπως καρμικά εκείνη βρέθηκε μία ώρα νωρίτερα από το όρντινο που είχε δοθεί στα υπόλοιπα μοντέλα. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν πολύ δυνατή. Εκείνη το κατάλαβε εκ των υστέρων ενώ ο γνωστός φωτογράφος ένιωσε από την πρώτη στιγμή ότι έβλεπε μπροστά του έναν άγγελο.

tlife