4 Οκτωβρίου 2022

Χαμός με Αρναούτογλου – Γραμμέλη: Συνεχίζεται η κόντρα με δημόσιες παρεμβάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην χθεσινή του εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε εναντίον της Αφροδίτης Γραμμέλη.

Μάλιστα ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 απαίτησε από την τηλεκριτικό του Πρώτου Θέματος να ζητήσει συγγνώμη από τον Γιώργο Λιανό για όσα έγραψε. Σήμερα η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τον Γρηγόρη ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει ακόμη μια φορά για όσα έγιναν.

«Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το ζήτημα δεν είναι κάθε μέρα να λέμε καινούρια πράγματα. Όχι-όχι δεν μιλάω μαζί της, δεν έχω κάποια επικοινωνία. Είναι κάποιες φορές που τα πράγματα βγαίνουν αυθόρμητα. Όταν περνάνε οι μέρες και αρχίζεις να το αναμοχλεύεις χάνει την ουσία του. Ήταν ένα πράγμα που πείραξε πολύ τον Γιώργο, ένιωσα κι εγώ την ανάγκη να αντιδράσω εκείνη την ώρα. Αντάλλαξαν κάτι μηνύματα με τον Γιώργο. Έστειλε μήνυμα ο Λιανός, εκείνη του απάντησε ότι έκανε χιούμορ και ζήτησε συγγνώμη. Εντάξει από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάλασε κι ο κόσμος, αλλά… όλα καλά! Καλημέρα», δήλωσε.


Μετά την προβολή των δηλώσεων του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Αφροδίτη Γραμμέλη επικοινώνησε με το Πρωινό και αναφέρθηκε στο περιστατικό λέγοντας:

«Το θέμα έχει λήξει κι όλας όσο κι αν προσπαθεί ο φίλος μου ο Γρηγόρης να μας πείσει για το αντίθετο. Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη πριν από περίπου μία ώρα. Είχαμε να μιλήσουμε πολύ καιρό παρότι παλιά κάναμε παρέα. Ο Γιώργος μου έστειλε ένα ευγενικό μήνυμα χθες και με παρακάλεσε να αφαιρεθεί η φράση για τα παιδιά, την οποία εγώ δεν θεωρώ προσβλητική. Ποτέ δεν έχω θίξει οικογένειες και παιδιά. Μετά ο άνθρωπος με ευχαρίστησε και το απόγευμα ξαναμιλήσαμε και μου είπε ότι δεν ήθελε να πάρει δημοσιότητα το θέμα και μου αρκεί που το λύσαμε μεταξύ μας. Δεν θεωρώ ότι το ραδιοφωνικό παραλήρημα του Γρηγόρη αφορούσε μόνο στο θέμα του Λιανού. Για μία φράση βγαίνει κάποιος και λέει πως ότι γράφω στη ζωή μου είναι άχρηστο και χάλια; Τον πήρα τηλέφωνο, ευγενέστατος, τα είπαμε… Του είπα ότι όλο αυτό το πράγμα δεν τιμά κανέναν να γίνεται δημοσίως. Το λήξαμε. Είπαμε και πέντε πράγματα παραπάνω για τα τελευταία χρόνια που μαλλιοτραβιόμαστε και όλα καλά κι ωραία. Δεν θα αφαιρούσα τη φράση αν δεν το είχα μετανιώσει».

thepressroom.gr