28 Σεπτεμβρίου 2020

Κρήτη: Μπήκαν σπίτι με κλειδαρά και τον βρήκαν νεκρό – Η σπαρακτική ιστορία πίσω από την τραγωδία.

Οι χειρότεροι φόβοι για τον 46χρονο άντρα στην Κρήτη επιβεβαιώθηκαν. Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής μετά τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής…

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν χθες το πρωί (26-02-2018) οι αστυνομικές αρχές στο Κάτω Χωριό στην Κρήτη όταν εντόπισαν νεκρό μέσα στο σπίτι του, έναν 46χρονο άνδρα.

Ο άνδρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες μέρες και αναζητούνταν από τον αδερφό του που μένει στη Γερμανία και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του.

Χθες το πρωί άνδρες της αστυνομίας μαζί με κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι του και εντόπισαν το άψυχο σώμα το οποίο είχε αρχίσει να αποσυντίθεται και υπολογίζεται πως είχε χάσει τη ζωή του εδώ και 3-4 ημέρες.

Απαντήσεις σχετικά με τον θάνατο του 46 άνδρα έδωσε η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε από ιατροδικαστή.

Οι διαπιστώσεις του ιατροδικαστή για τον θάνατο

Η καρδιά του φαίνεται πως είναι αυτή που πρόδωσε τον άτυχο άνδρα, αφού ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως άνδρας έπασχε από υπερτροφία στην καρδιά και αυτή είναι η πιθανότερη αιτία του θανάτου του.

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, ενώ εξετάστηκε και η πιθανότητα να πρόκειται για αυτοκτονία λόγω της κακής ψυχολογίας που βρισκόταν ο άνδρας μετά τον πρόσφατο χαμό της μητέρας του.

Δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πόρτα του σπιτιού ήταν κλειδωμένη ενώ κλειστά ήταν και τα παντζούρια του σπιτιού. Μέσα το σπίτι φαινόταν «καθαρό», σχολίασε αστυνομικός, θέλοντας να πει πως δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ή κάτι άλλο.

Πηγή: radiolasithi.gr, cretalive.gr