28 Νοεμβρίου 2022

Το μεγάλο φάουλ του ALPHA. Έξαλλοι οι εργαζόμενοι με τη Διοίκηση του σταθμού

Για «μεγάλο φάουλ» κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι του ALPHA όσον αφορά στη βραδιά της κοπής της πίτας του σταθμού την προηγούμενη εβδομάδα.

Η διοίκηση, οι παρουσιαστές, οι δημοσιογράφοι και ο οι τεχνικοί γιόρτασαν όλοι μαζί (;) στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα, με ορισμένους να αποχωρούν άκρως δυσαρεστημένοι.

Ο λόγος; Σύμφωνα με το enimerosi24, οι ιθύνοντας φρόντισαν να κλείσουν τρία τραπέζια – φιλέτα ακριβώς μπροστά από την πίστα για τους ιδιοκτήτες, τη Διοίκηση και τους παρουσιαστές του σταθμού, ενώ όλοι οι υπόλοιποι βρέθηκαν να… το καίνε στον εξώστη!

Φυσικά, αυτό δεν άρεσε καθόλου στους «κοινούς θνητούς» του καναλιού της Κάντζας, οι οποίοι δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως βρέθηκαν σε διαφορετική θέση από τα «μεγάλα κεφάλια», παρά το γεγονός πως κλήθηκαν να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Κάτι για το οποίο δεν είχαν ενημερωθεί, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις είθισται οι ομάδες να γιορτάζουν μαζί και όχι χωρισμένες σε «πρώτη» και «δεύτερη» κατηγορία…

topontiki