27 Ιουνίου 2022

Χαμός στο Master Chef: Έξαλλη η μπλε ομάδα για την ήττα, τα έβαλε με τους κριτές

Έξαλλη ήταν η μπλε ομάδα του Masterchef μετά την δοκιμασία που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, καθώς τα μέλη της θεώρησαν ότι αδικήθηκαν κατάφορά από το στήσιμο του παιχνιδιού που έκαναν οι κριτές.
«Δεν θεωρείται άδικο ότι είχε στηθεί πρώτα ο κόκκινος μπουφές και δίπλα ήταν ο μπλε και τα παιδάκια ξεκινούσαν και έμπαιναν από τον κόκκινο;», είπε στους κριτές η Νικόλ Γασπαράτου, ενώ λίγο αργότερα ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου ρώτησε με το ίδιο έντονο ύφος: «Θεωρείται δίκαιο ότι υπήρχε χρωματική διαφορά στους πάγκους;».

«Δηλαδή μας λες ότι στον κόκκινο μπουφέ, που ήταν το κόκκινο έντονο χρώμα υπήρχαν πέτρες και εσείς είχατε φαγητό, θα έπαιρναν τις πέτρες;» ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης περνώντας με αυτό τον τρόπο την άποψη του.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βγήκε εκτός εαυτού: «Μετά τον αρχικό συνωστισμό τα παιδιά απλώθηκαν και στους δύο πάγκους. Επίσης, ο αρχηγός σας διάλεξε το χρώμα! Θεωρείς δηλαδή ότι αυτή η μεγάλη διαφορά στο σκορ των ψήφων, 45 – 15, διαμορφώθηκε επειδή ο ένας πάγκος ήταν κόκκινος και ο άλλος μπλε; Πόσα nuggets έμειναν στο πιάτο σας; Πόσα χάμπουργκερς έμειναν στον πάγκο σας; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό που λες με το χρωματικό… Ποιος σας είπε ότι ήταν ωραία η κόκκινη σάλτσα σας με τον ανανά; Αυτό που δοκίμασα εγώ ήταν κακό».

«Σου λέω λοιπόν ότι το μπέργκερ που έφαγα εγώ ήταν κατάμαυρο!», συμπλήρωσε λίγο αργότερα ο κριτής.