25 Μαΐου 2020

Survivor 2: Όλη η αλήθεια για το τηλεφώνημα του Ατζούν στη Σπυροπούλου και η αμοιβή της

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές μου πληροφορίες συνδυαζόμενες από διαφορετικές πηγές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Ινκόνγκνιτο σε ξενοδοχείο και περιμένει την είσοδό της στο παιχνίδι.

Δεν είναι μόνο η παύση δραστηριοτήτων στο instagram που το επιβεβαιώνει αλλά και η κατάστασή της στο messenger στο facebook καθώς όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που μου ήρθε χθες το βράδυ είχε να μπει στον λογαριασμό της σχεδόν 24 ώρες.

Πάμε τώρα και στην είδηση που θα αντιγράψουν τις επόμενες ώρες τα γνωστά ανυπόλυπτα sites με τα clopy right δίπλα σε διαφημίσεις με μαγικά ματζούνια αδυνατίσματος. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε απευθείας επαφή του Ατζούν Ιλίτζαλι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Kαι αφού έκλεισαν στο οικονομικό (πολύ λιγότερα από 10.000 την εβδομάδα που ακούστηκε τις προηγούμενες ημέρες αλλά πολύ περισσότερα από τους συμπαίκτες της) η Ντίνα πήρε αυτό που έψαχνε από πέρσι το καλοκαίρι.

Εφόσον λοιπόν δεν υπάρξει καμία νέα αλλαγή η Σπυροπούλου την επόμενη σεζόν θα είναι η παρουσιάστρια του δεύτερου κύκλου του «Μy style rocks» που έκανε φέτος η αιώνια αντίπαλός της Ευαγγελία Αραβανή.

nassosblog