15 Αυγούστου 2022

Έφηβοι τρώνε ταμπλέτες πλυντηρίου σε νέα παγκόσμια επικίνδυνη μόδα

Μια νέα μόδα προκαλεί ανησυχία σε γονείς και γιατρούς.

Βίντεο που κυκλοφορούν στο Ιντερνετ δείχνουν εφήβους να βάζουν στο στόμα τους πολύχρωμες ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων.

Η τρέλα άρχισε πέρυσι, όταν ένας μαθητής βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να μασάει κάψουλες πλυντηρίου. Για αρκετούς το θέαμα ήταν αστείο, ωστόσο, κάποιοι έφηβοι το πήγαν λίγο πιο μακριά.

Δείτε το βίντεο

 

Can’t handle vodka? The only logical thing to do is chase with pods @amherstbarstool

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 5th Year (@5thyear) στις

Τον τελευταίο μήνα, το «Tide Pod Challenge» έχει κάνει την εμφάνισή του και καλεί παιδιά και εφήβουνς να βάλουν στο στόμα τους κάψουλες πλυντηρίου.

Μια έφηβη είπε στο BuzzFeed πως διάβασε για την νέα τρέλα σε μια ομάδα πρόκλησης στο Whatsapp και βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να δαγκώνει μία κάψουλα με απορρυπαντικό.

 

Tide pods? #tidepods #pods #dankmemes #memes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jreed ™ツ?ツ™ (@jreed10009) στις

«Δεν φοβόμουν γιατί ήξερα πως δεν θα το καταπιώ», λέει. «Απλά το δάγκωσα και έπλυνα το στόμα αρκετές φορές μετά», προσθέτει. Γιατροί και γονείς καλούν τα παιδιά να σταματήσουν να βάζουν στο στόμα τους απορρυπαντικό, το οποίο είναι επικίνδυνο για την υγεία. Η ουσία είναι δηλητηριώδης και υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι εάν υπάρξει κατάποση.

Σύμφωνα με τον Δρ. Αλφρεντ Αλέγκουας Τζ., η κατάποση ακόμη και μικρής ποσότητας εξαιρετικά συμπυκνωμένου απορρυπαντικού που βρίσκεται σε κάψουλα μπορεί να προκαλέσει διάρροια και εμετό, ενώ μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα αναπνοής.

Just snacking the day away, I hope you all have a great day! ? | | | | #tidepods #meme #tide #snack #greatday #funny #tidepodchallenge

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethan Breinholt (@ethanbreinholt) στις

 

tilestwra.com