30 Σεπτεμβρίου 2022

Επιχείρηση «σκούπα» στον ΑΝΤ1. Φεύγουν Τάκης, Μάκης, Άκης

Μεγάλες αλλαγές ξεκίνησαν στον ΑΝΤ1 και θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες. Το τέλος των εκπομπών Λιάγκα και Αρναούτογλου ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ο «μπάτλερ» Τάκης Ουγγαρέζος δεν πρόκειται να συνεχίσει την συνεργασία του με τον σταθμό και μένει να δούμε αν ο Γιώργος Λιάγκας θα τον πάρει μαζί του στην επόμενη τηλεοπτική στέγη. Δεν χρειάζεται πολλή ανάλυση. Σε ότι του ανατέθηκε απέτυχε παταγωδώς («Σπάτα», «Σου – Κου» κτλ). Εκτός καναλιού στο τέλος της σεζόν θα βρέθει και ο άλλος κολλητός του Λιάγκα Θε – Μάκης Γεωργαντάς.

Δεν υπάρχει χημεία στο «Πρωινό» η Φαίη το έχει συνειδητοποιήσει και του χρόνου θέλει να αλλάξει σχεδόν όλο το πάνελ. Ο Γεωργαντάς θα φύγει και για άλλους λόγους που δεν είναι επι του παρόντος να αναλυθούν.

Στην πόρτα της εξόδου θα τον συνάντησει όπως δείχνουν τα πράγματα και ο Κωστ – Άκης Τσουρός. Που προσπάθησε να αντικαταστήσει την Σάσα Σταμάτη ως προς το αιχμηρό ύφος και σχολιασμό στο πάνελ αλλά και αυτός απέτυχε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλωστε μάλλον έχουμε να κάνουμε με την ματαιοδοξία του γυαλιού.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά πως ένας δημοσιογράφος που σε ηλικία μικρότερη των 30 είχε φθάσει να κάνει κεντρικά δελτία ειδήσεων στην ΕΡΤ τα Σαββατοκύριακα, μετα το προσωρινό κλείσιμο της πήγε στον ΑΝΤ1 στο ελεύθερο ρεπορτάζ και έχοντας την υπόσχεση πως θα αξιοποιηθεί στην εκφώνηση των μικρότερων δελτίων του σταθμού τελικά επέλεξε την ψυχαγωγία. Η συγκεκριμένη τριάδα δεν είναι βέβαια η μόνη που αποχωρεί από Μαρούσι και Σπάτα. Θα ακολουθήσουν αρκετοί ακόμη.

nassosblog