8 Ιουλίου 2020

27χρονη που πέθανε από καρκίνο έγραψε ένα γράμμα για να κάνει τους ανθρώπους να εκτιμούν την κάθε τους μέρα

Η συγκινητική συμβουλή μιας νεαρής γυναίκας έχει μοιραστεί στο διαδίκτυο από την οικογένειά της, λίγες ώρες αφότου ο καρκίνος της πήρε τη ζωή.

Η Holly Butcher έγραψε ένα γράμμα για να μας δείξει πώς να αγαπάμε τις καθημερινές μας στιγμές.

Η 27χρονη πέθανε την Πέμπτη μετά από μια μάχη με το σάρκωμα του Ewing, έναν σπάνιο κα…

Η συγκινητική συμβουλή μιας νεαρής γυναίκας έχει μοιραστεί στο διαδίκτυο από την οικογένειά της, λίγες ώρες αφότου ο καρκίνος της πήρε τη ζωή.

Η Holly Butcher έγραψε ένα γράμμα για να μας δείξει πώς να αγαπάμε τις καθημερινές μας στιγμές.

Η 27χρονη πέθανε την Πέμπτη μετά από μια μάχη με το σάρκωμα του Ewing, έναν σπάνιο καρκίνο των οστών.

Η κ. Butcher από το Grafton, έγραψε ότι ήταν παράξενο να δεχτεί το θάνατο σε τόσο νεαρή ηλικία επειδή είχε φανταστεί τον εαυτό της να γερνάει.

“Έτσι είναι η ζωή, είναι εύθραυστη, πολύτιμη, απρόβλεπτη και η κάθε μέρα είναι ένα δώρο, δεν είναι δεδομένη,” έγραψε.

“Οι ημέρες περνούν και περιμένουμε απλά ότι θα συνεχίσουν να έρχονται, μέχρι να συμβεί το απροσδόκητο.”

“Είμαι 27 τώρα. Δεν θέλω να φύγω. Αγαπώ την ζωή μου.”

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι θέλει τους ανθρώπους να σταματήσουν να ανησυχούν για τα «άχρηστα άγχη στη ζωή» όπως η καθυστέρηση λόγω κίνησης ή το να έχουν πλαδαρή κοιλιά και να σκεφτούν κάποιον που αντιμετωπίζει πιο δύσκολα προβλήματα.

“Διώξτε όλα τα άχρηστα άγχη… είναι τόσο ασήμαντα όταν κοιτάζετε σφαιρικά τη ζωή,” γράφει η κ. Butcher.

“Πάρτε μια μεγάλη αναπνοή, κοιτάξτε πόσο μπλε είναι ο ουρανός και πόσο πράσινα είναι τα δέντρα… σκέφτεστε πόσο τυχεροί είστε που μπορείτε να κάνετε απλά αυτό – να αναπνέετε.”

Η κ. Butcher, η οποία εκπροσώπησε την πόλη της στο squash και στο χόκεϊ, δήλωσε ότι είδε το σώμα της να φθείρεται και να υπενθυμίζει στους ανθρώπους να είναι ευγνώμονες που δεν υποφέρουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Θέλοντας να κάνει τους ανθρώπους να εκτιμούν περισσότερο το χρόνο τους, η 27χρονη έγραψε ότι οι άνθρωποι πρέπει να μοιράζονται το χρόνο τους με τους φίλους και την οικογένειά τους και να χρησιμοποιούν χρήματα για εμπειρίες παρά για να αγοράσουν νέα ρούχα και παπούτσια.

“Μην χάνετε τις εμπειρίες σας επειδή ξοδέψατε όλα τα χρήματά σας σε υλικά αγαθά,” γράφει η κ. Butcher.

“Προτιμήστε να απολαμβάνετε το χρόνο σας με τους ανθρώπους σας από κοντά και όχι να τις καταγράφετε μέσω της οθόνης του τηλεφώνου σας.”

“Η ζωή δεν είναι πίσω από την οθόνη ούτε στην τέλεια φωτογραφία… απολαύστε την κάθε σας στιγμή με τους κατάλληλους ανθρώπους!”

“Κάντε το για εσάς, όχι για να το δείξετε στους άλλους.”

Η νεαρή γυναίκα, που ενθάρρυνε τους ανθρώπους να «δουλεύουν για να ζουν και όχι να ζουν για να δουλεύουν», έκλεισε το γράμμα της υπενθυμίζοντας σε όλους να δίνουν αίμα.

“Η δωρεά αίματος… με βοήθησε να κρατηθώ ζωντανή για ένα επιπλέον χρόνο – ένα χρόνο για τον οποίο θα είμαι για πάντα ευγνώμων που θα τον περάσω εδώ με την οικογένειά μου, με τους φίλους και το σκύλο μου,” γράφει η κ. Butcher.

“Ένα χρόνο τον οποίο έζησα τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου.”

diaforetiko