28 Μαΐου 2022

Δήμος Βερύκιος: Απίστευτο κι όμως τηλεοπτικό! Αποκάλεσε «βίζιτα» Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Αν κάποιος δεν έπαθε… Χριστούγεννα αυτές τις ημέρες για να έχει ένα καλό λόγο για όλους, έτσι ρε παιδί μου λόγω εποχής, γιορτινού κλίματος και κατάνυξης, αυτός είναι σίγουρα ο Δήμος Βερύκιος!

Ο αντιπρόεδρος του Alpha που ως γνωστόν τα λέει κάτι παραπάνω από τσεκουράτα και δεν μασάει τα λόγια του, έχει επιστρέψει από χθες στις τηλεοπτικές επάλξεις μέσα από το «Happy Day» και για ακόμα μία φορά ρίχνει βόμβες εδάφους, εδάφους-αέρος, αέρος-εδάφους και όποιον ή όποια πάρει ο χάρος!

Εχθές, λοιπόν, πουρνό-πουρνό δεν δίστασε να αποκάλεσει «βίζιτα» on air ελληνίδα παρουσιάστρια, αφήνοντας τους πάντες κάγκελο με ΄αυτή του την τοποθέτηση! Μάλιστα, αποκάλυψε πως την συγκεκριμένη τηλεοπτική περσόνα την ακολουθεί και στο Instagram!

Τι ακριβώς είπε ο Δήμος;

«Βλέπω μια δικιά μας celebrity, από τις τηλεπερσόνες, την συνάντησα στα Σκόπια, όπου και την είδα να παίρνει 2-3… τσιτάκια. Έφευγε το κορίτσι για Ντουμπάι. Την παρακολουθώ, λοιπόν, από το Instagram. Το τι έχει ανεβάσει; Να σας πω κάτι; Στην κρίση ευδοκιμούν μερικά από τα αρχαιότατα επαγγέλματα, όπως είναι ας πούμε οι… βίζιτες»!

Τι; Νόμιζες πως αστειευόμουν λατρεμένη; ‘Ασε που κάτι μου λέει πως όποια τηλεοπτική περσόνα βρέθηκε αυτές τις ημέρες στο Ντουμπάι, μάλλον από το πρωί θα έχει ξεκινήσει εκστρατεία «κατεβάσματος» των συγκεκριμένων φωτό, έτσι για καλό και για κακό!

Γιατί σου λέει… Εγώ δεν είμαι, αλλά ο άλλος που με βλέπει με φόντο την Ανατολή, δεν θα σκεφτεί «ρε μπας και είναι αυτή»; Και άντε μετά να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας…

tlife