27 Ιουνίου 2022

Κωνσταντίνος Κακούρης: Ποιος είναι ο άντρας που είναι ξανά μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους!

Μπορεί η Βίκυ Σταυροπούλου να μην παραδέχτηκε ποτέ την σχέση της με τον νεαρό ηθοποιό Κωνσταντίνο Κουκούρη και κατ’ επέκταση να μην μίλησε ποτέ για τον χωρισμό της, αλλά φαίνεται πως το πρώην ζευγάρι είναι ξανά μαζί.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους απαθανάτισε στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδό με την κόρη της ηθοποιού, Δανάη Μπάρκα, όπου διασκέδασαν με τις επιτυχίες των Νατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργο Παπαδόπουλο.

Η βραδινή τους έξοδος ενίσχυσε τότε τις φήμες πως μπορεί να υπάρχει επανασύνδεση.

Ποιος είναι όμως ο άντρας που “έκλεψε” την καρδιά της ηθοποιού;

Ο Κωνσταντίνος Κακούρης σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία και ήταν παίκτης του μπάσκετ (αυτό δικαιολογεί και το τεράστιο ύψος του). Έπειτα, θέλοντας να ασχοληθεί με την υποκριτική, γράφτηκε στη δραματική σχολή του Γιώργου Αρμένη και άρχισε να παίζει σε θέατρο και τηλεόραση. Ο πρώτος του ρόλος ήρθε κατά τύχη όταν ένας φίλος του τον παρακίνησε να λάβει μέρος στην τηλεοπτική σειρά “Το πιο γλυκό μου ψέμα”.

Με την Βίκυ Σταυροπούλου γνωρίστηκαν το 2011, στην πολύ επιτυχημένη παράσταση “Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης”, όπου συμπρωταγωνιστούσαν και συνέχισαν τη συνεργασία τους το χειμώνα του 2013 στην παράσταση μια “Τρελή τρελή σαραντάρα”.

Από τότε, ανάμεσά τους αναπτύχθηκε μια χημεία και μια επαφή, που κρατά μέχρι και σήμερα, παρά τον χωρισμό τους που μεσολάβησε.

fthis