27 Ιουνίου 2022

Βίκυ Σταυροπούλου: Βραδινή έξοδος με την κόρη και τον πρώην σύντροφό της! (ΦΩΤΟ)

Bραδιά διασκέδασης ήταν η προχθεσινή για την αγαπημένη ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου και την κόρη της επίσης ηθοποιό Δανάη Μπάρκα. Οι δυο κυρίες βρέθηκαν στην Ιερά Οδό, και διασκέδασαν με τα τραγούδια της Νατάσας Θεοδωρίδου της Μελίνας Ασλανίδου και του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Στην παρέα τους ήταν και ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Κακούρης με τον οποίο υπήρξε σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα του τύπου ζευγάρι η Βίκυ Σταυροπούλου. Η αλήθεια είναι ότι κανένας από τους δυο δεν είχε παραδεχθεί δημόσια τη σχέση τους ενώ το 2014 γράφτηκε πως οι δρόμοι τους χώρισαν.

Η ταλαντούχα ηθοποιός όταν είχε ερωτηθεί στο παρελθόν για τη σχέση της με τον ηθοποιό είχε δηλώσει πως δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους και ότι τους αρέσει να βγαίνουν μαζί γιατί κάνουν καλή παρέα και περνούν καλά μαζί. Προχθές πάντως ο ηθοποιός ήταν στη συντροφιά της ηθοποιού και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες πέρασαν ένα όμορφο βράδυ. Δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει μεταξύ τους αλλά σίγουρα έχουν μια σχέση βαθιάς αλληλοεκτίμησης και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου!

tlife