29 Μαρτίου 2020

Δώρα Ζέμπερη: «Αν το παιδί είναι στο χώμα, είναι εξαιτίας της γυναίκας μου», λέει ο πατέρας της

«Θέλω να βρουν τον φονιά. Τίποτα άλλο», τόνισε ο πατέρας της άτυχης 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στον ίδιο χώρο όπου φίλοι και συγγενείς της είπαν την Παρασκευή το τελευταίο αντίο.

«Είμαι χάλια. Δεν έχω μάθει τίποτα. Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί το παιδί να είχε μία σχέση και επειδή χωρίσανε, ήταν μορφωμένο παιδί, να σκότωσε το παιδί. Εγώ περιμένω ότι είναι κάτι από τη δουλειά της. Τη στιγμή που το παιδί πήρε βαριά πράγματα στα χέρια του -λίστα Λαγκάρντ, μεγάλες εταιρείες, ελέγχους στα νησιά- το παιδί καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα. Μου έλεγε μπαμπά θέλω να φύγω από το ΣΔΟΕ», ανέφερε ο πατέρας σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους.

Ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει και τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν από την οικογένεια για το πρόσωπό του, σημειώνοντας: «Η γυναίκα μου φταίει για όλα. Αν ήμουν εγώ στο σπίτι, αυτό δεν θα γινόταν. Έλεγχα τα παιδιά πάντα πού ήταν. Είχα τον τρόπο μου και μπορούσα να τα ελέγχω. Η Δώρα αν έγινε κάτι, αυτή που ήταν, ήταν από μένα. Δούλεψα σκληρά για τα παιδιά αυτά, μέρα νύχτα και τα μεγάλωσα».

«Δεν θα αφήσω πέτρα που να μη σηκώσω για να βρω ποιος σκότωσε το παιδί μου», σημείωσε ακόμη, για να συμπληρώσει ότι δεν πιστεύει ότι το έγκλημα ήταν ερωτικό.

newsbeast.gr