6 Δεκεμβρίου 2022

Anonymous: To είπαν και το έκαναν – Άρχισε η διαρροή αρχείων του ελληνικού κράτους

Νέο «χτύπημα» από τους Anonumous Greece – Στη… φόρα εκατοντάδες αρχεία της Τράπεζας της Ελλάδος – Συναγερμός σε Αστυνομία και Μαξίμου – Απειλές κατά ΕΟΠΥΥ και Τράπεζα Πειραιώς μετά την κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος
Δεν έχουν τέλος τα «χτυπήματα» των Anonymous Greece κατά της ελληνικής κυβέρνησης τις τελευταίες ημέρες.
Οι Anonymous Greece ξεκίνησαν τις επιθέσεις στην ελληνική κυβέρνηση από το περασμένο Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, όταν και «έριξαν» αρχικά την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και στη συνέχεια τη σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος.

Σήμερα, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου δίνουν ενεργό σύνδεσμο (http://www.mediafire.com/file/dxdvzgy5y5dt66a/gov.gr+leaks.rar) για τα έγγραφα που διέρρευσαν και που όπως ισχυρίζονται είναι από την κυβερνοεπίθεση κατά της Τράπεζας της Ελλάδος.

Όπως ενημέρωσαν μέσω της σελίδας τους στο Facebook λόγω των μεγάλων μεγεθών των αρχείων που θέλουν να δημοσιοποιοήσουν οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα:

Είχαν προειδοποιήσει για τις διαρροές
Νέο «χτύπημα» των Anonymous Greece στην σελίδα τους στο Facebook Tο βράδυ της Δευτέρας ενημέρωσαν πώς θα διαρρεύσουν αρχεία από κυβερνητικούς servers.

«Αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers θα γίνουν διαρροή αύριο. Θα ανεβάσουμε links για το κατέβασμα τους. Έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κατεβάσει. #AnonymousGreece», αναφέρει το νέο ποστ που έκαναν.