26 Φεβρουαρίου 2021

Κανείς δεν πρόκειται να αμφισβητήσει ξανά την ύπαρξή του Ιησού Χριστού: Δείτε τι ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι και θα σας Σηκωθεί η Τρίχα!

Δεν είναι λίγοι, αυτοί που χρησιμοποιούν την επιστήμη με σκοπό να καταρρίψουν το Χριστιανισμό. Η Βίβλος βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, που όλοι πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους.

Πρόσφατα, μια ομάδα επιστημόνων βρήκε στοιχεία που αποδεικνύουν αναμφισβήτητα την ύπαρξη του Ιησού Χριστού. Έτσι, ακόμη…

Δεν είναι λίγοι, αυτοί που χρησιμοποιούν την επιστήμη με σκοπό να καταρρίψουν το Χριστιανισμό. Η Βίβλος βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, που όλοι πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η πάθηση που ονόμασαν «σιωπηλό δολοφόνο» – Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή

Πρόσφατα, μια ομάδα επιστημόνων βρήκε στοιχεία που αποδεικνύουν αναμφισβήτητα την ύπαρξη του Ιησού Χριστού. Έτσι, ακόμη και οι δύσπιστοι δεν θα μπορέσουν να αμφισβητήσουν αυτές τις επιστημονικές αποδείξεις.

Τι ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι; Τον τάφο του αδελφού του Ιησού, James. Αυτό είναι μια από τις αρχαιολογικές αποδείξεις ότι ο Ιησούς ήταν ο Υιός του Θεού, και ανακαλύφθηκε το 2002. Εκτός από αυτό όμως, ανακαλύφθηκε και το οστεοφυλάκιο του Καϊάφα, το 1990.

Νέοι μελετητές της Διαθήκης, επαλήθευσαν ότι αυτοί οι τάφοι είναι πραγματικοί, αν και κάποιοι σκεπτικιστές για κάποιο λόγο εξακολουθούν να το αμφισβητούν. Ο Hutchinson πάντως, εξακρίβωσε πως ότι αναφέρεται στη Βίβλο ταιριάζει τέλεια με τα αντικείμενα που βρέθηκαν.

«Κανείς δεν μίλησε για αυτά τα ευρύματα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Απλά επαναλαμβάνουν τις θεωρίες για τον Ιησού και τα Ευαγγέλια και ότι πληροφορίες ξέραμε ήδη», δήλωσε ο Hutchinson.

Πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων και των μουσουλμάνων, περιγράφουν τον Ιησού ως καλό άνθρωπο, όπως ακριβώς καταγράφεται και στην αποκάλυψη του Ιωάννη, αλλά οι σκεπτικιστές λένε ότι θα μπορούσε να είναι ψεύτης ή τρελός.

Ο Ιησούς ήταν ακριβώς όπως των περιγράφουν τα Ευαγγέλια. Ένας φλογερός, θαρραλέος, χαρισματικός λαϊκιστής, που με τα έργα του κήρυξε τη βασιλεία του Θεού.

πηγή: fanpage.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ζευγάρι με τραγουδιστή η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη-Δείτε τον σύντροφό της

Νανά Παλαιτσάκη: Γιατί άφησε οριστικά τον Φουρθιώτη – Νέα ζωή και ασθένεια

Η γαμήλια δεξίωση τελείωσε με το χειρότερο τρόπο