31 Μαΐου 2020

Η Χριστίνα Ψάλτη και τα ντοκουμέντα του νεκρού που καίνε τους συγγενείς του!

«Αυτό είναι ένα μίσος πολλών ετών. Εγώ και η μητέρα μου είχαμε φτιάξει τις σχέσεις του Στάθη με την κόρη και η πρώην γυναίκα του μου φιλούσε τα χέρια. Γιατί είχαν χαλάσει οι σχέσεις λόγω οικονομικών, όλα αυτά είναι θέμα οικονομικών.

Ο Στάθης έδινε ένα μεγάλο ποσό κάθε μήνα, κάποια στιγμή αυτό ελαττώθηκε γιατί η οικονομική κρίση ήρθε και σε μας και τους έδινε πολύ λιγότερα. Εκεί που ας πούμε τους έδινε 5 χιλιάρικα τον μήνα, ξαφνικά έγιναν λιγότερα. Από τότε λοιπόν… Καλά, πάντα υπήρχε μίσος προς το πρόσωπό μου, αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν προσωπικό. Όποια γυναίκα και να ‘ταν δίπλα του θα συνέβαινε αυτό. Με έβριζαν, δεν με αποδέχονταν. Τώρα που έφυγε ο Στάθης βγάζουν όλο αυτό το μίσος ετών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Spoiler Survivor: Σοκάρει ο τραυματισμός του Βασάλου – Ποιος θα κερδίσει σήμερα το έπαθλο!

Η Χριστίνα Ψάλτη μίλησε στον Φουρθιωτη το Σαββατοκύριακο και προσπάθησε όσο μπορούσε να κρατησει το στόμα της κλειστό. Να κρατηθεί μακριά… απ” όσα ξέρει. Έχει στα χέρια της… βόμβες. Κάποιοι λένε πώς υπάρχουν ηχογραφημένες συζητήσεις με τον Στάθη Ψάλτη. Κάποιοι άλλοι χειρόγραφα του νεκρού, στα οποία καταγράφονται με λεπτομέρειες περιστατικά γεγονότα αλλά και οι τοποθετήσεις του νεκρού ηθοποιού για όσα περνούσε με τους συγγενείς και την οικογένειά του.

Δεν γνωρίζω αν η Χριστίνα θα φτάσει σε σημείο να προχωρήσει σε αποκαλύψεις. Ξέρω πώς αυτό που γίνεται δεν κάνει καλό ούτε στην υστεροφημία του Στάθη, ούτε βεβαίως στην ίδια που μέχρι την τελευταία ανάσα του ηθοποιού ήταν διπλα του…

Όπως και να χει… αυτη η συμπεριφορά δεν της αξίζει.

ΠΗΓΗ: NASSOSBLOG

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Αυτά κόπηκαν στο μοντάζ – Ο τσαμπουκάς και οι βαριές κουβέντες Ντάνου-Μάριου

Survivor spoiler: Τρεις παίκτες έχουν αποχωρήσει και βρίσκονται στο ξενοδοχείο – Δείτε ποιοι είναι

Τζένη Μελιτά: Αποκαλυπτικό ατύχημα! Βγήκε από την πισίνα και φάνηκαν όλα!