27 Ιουνίου 2022

Συγκλονίζει Ισραηλινή νοσοκόμα: Θηλάζει μωρό Παλαιστίνιας για να το σώσει (pic)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια συγκινητική φωτογραφία, η οποία απεικονίζει μια Ισραηλινή νοσοκόμα να θηλάζει ένα Παλαιστίνιο μωρό προκειμένου να το σώσει

Οι γονείς του μωρού έφθασαν στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολύ σοβαρά. Ο πατέρας του μωρού πέθανε μόλις λίγα λεπτά αφότου έφτασε στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα φέρει σοβαρά κρανιοεγκεφαλικά τραύματα και η κατάσταση της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο γιος του ζευγαριού, που είναι μόλις 9 μηνών ως εκ θαύματος γλίτωσε με γρατζουνιές. Ωστόσο, μετά από λίγη ώρα άρχισε να κλαίει πολύ έντονα, θέλοντας να φάει.

Οι θείες του παιδιού προσπάθησαν να τον ταΐσουν ωστόσο αυτός αρνιόταν. «Οι θείες του Γιαμάν μου είπαν ότι αφότου γεννήθηκε θήλαζε και δεν είχε πιει άλλο γάλα εκτός από της μαμάς του», διηγείται η νοσοκόμα. Τότε τη ρώτησαν εάν μπορούσαν να βρουν μία γυναίκα να το θηλάσει. «Τους απάντησα ότι εάν δεν είχαν πρόβλημα θα μπορούσα εγώ να το κάνω». Έτσι, η νοσοκόμα Ostrowski-Zak προσφέρθηκε να τον θηλάσει. «Οι θείες αμέσως με αγκάλιασαν και με φιλούσαν ως ένδειξη της ευγνωμοσύνης», είπε η νοσοκόμα.

Η Zak σε δηλώσεις της είπε πως αισθάνθηκε πολύ όμορφα που μπόρεσε να βοηθήσει το μωρό και ότι καθ’ολή την διάρκεια της νύχτας τον είχε υπό την προσοχή της. «Φυσικά δεν θα πάρω την θέση της μητέρας του, τώρα όμως μπορώ να λέω ότι έχω έναν Παλαιστίνιο γιό» είπε η ίδια.

Δείτε τη φωτογραφία στη Gallery του Newsbomb.gr

Με πληροφορίες από: ynetnews.com, thejc.comΠΗΓΗ : Newsbomb.gr