27 Ιουνίου 2022

ΜΑΝΤΛΙΝ: “Είναι ακόμα ζωντανή! Σεξουαλικό το κίνητρο της απαγωγής της”

Έχοντας πλέον αποσυρθεί από το Σώμα, ο Ντέιβ Έντγκαρ μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακκάν. Τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν στις 3 Μαΐου 2007 στην Πορτογαλία, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της. Τότε ήταν τριών ετών.

Ο Έντγκαρ, ο οποίος συμμετείχε για τρία χρόνια στις έρευνες, υποστηρίζει πως η Μαντλίν είναι ζωντανή και κάποιος προστατεύει τους απαγωγείς της. Επιπλέον, τόνισε πως οι γονείς της δεν έχουν καμία σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού τους και πως δεν πρόκειται να σταματήσουν να αναζητούν την κόρη τους.

“Πιστεύω ότι είναι ζωντανή και η υπόθεση θα λυθεί. Θα σκεφτόμουν σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψω στις έρευνες ως ιδιωτικός ερευνητής. Από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί το πτώμα της οι έρευνες συνεχίζονται και πάντα υπάρχει ελπίδα”.

 

Φωτο: Daily Mirror

Όσον αφορά στα ευρήματα και τα στοιχεία που “δείχνουν” ότι τα κίνητρα των απαγωγέων της Μαντλίν ήταν σεξουαλικά, ο Έντγκαρ αναφέρει: “Κάποιος ξέρει τι συνέβη και ήρθε η ώρα να μιλήσει”. Ο ίδιος πιστεύει πως ο απαγωγέας έχει ομολογήσει κρυφά το έγκλημα σε κάποιον, φίλο ή συγγενή.

“Αν κάποιος σας το εμπιστεύθηκε, έφτασε η στιγμή να μιλήσετε”, είναι το μήνυμα που στέλνει, στηρίζοντας τους γονείς της Μαντλίν, που -αν σήμερα ζει- θα είναι 13 ετών.

Πηγή: Mirror