15 Αυγούστου 2022

ΑΓΡΙΟ έγκλημα πάθους: Ερωμένη δολοφόνησε τον εραστή της, τη γυναίκα του και τις δύο κόρες τους!

Μια ολόκληρη οικογένεια δολοφονήθηκε άγρια στη Ρωσία από μια 25χρονη.

Τραγικό τέλος είχαν τέσσερα μέλη μιας οικογένειας που δολοφονήθηκε στη Ρωσία καθώς η ερωμένη του πατέρα, η οποία συνελήφθη ομολόγησε το φριχτό έγκλημά της.

Η 25χρονη Ruzanna Shvarts έπνιξε τα παιδιά 6 και 4 ετών στη μπανιέρα, ενώ το ζευγάρι πέθανε από τραύματα μαχαιριού. Σύμφωνα με την αστυνομία, το διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες στη συνέχεια, σε μια προσπάθεια της νεαρής γυναίκας να κρύψει το έγκλημά της.

Σύμφωνα με τη Mirror, η μεγαλύτερη κόρη του άτυχου ζευγαριού, ηλικίας 12 ετών, ήταν με τη γιαγιά της την ώρα του τετραπλού φονικού, με αποτέλεσμα να σωθεί η ζωή της.

Η 25χρονη μαζί με τη 19χρονη αδερφή της επισκεπτόταν τον σύζυγο στο σπίτι, όταν η σύζυγος με τα παιδιά επέστρεψαν ξαφνικά, σύμφωνα με την αστυνομία. Αστυνομική πηγή αναφέρει ότι «η ερωμένη του άντρα είχε έρθει να τον επισκεφτεί με την αδερφή της. Ήπιαν αλκοόλ και ξαφνικά η σύζυγος επέστρεψε σπίτι με τα παιδιά. Οι δύο γυναίκες άρχισαν να τσακώνονται».

Η 19χρονη αδερφή της ερωμένης υποστηρίζει πως εκείνη την ώρα εγκατέλειψε το διαμέρισμα. Όταν επέστρεψε, διαπίστωσε ότι η 25χρονη είχε μαχαιρώσει τους συζύγους και είχε σκοτώσει τα παιδιά τους.