27 Ιουνίου 2022

ΛΥΓΙΣΕ Η ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το διαζύγιο της με τον Μπραντ Πιτ

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC από την Καμπότζη, λίγο πριν την προβολή της ταινίας που σκηνοθέτησε η ίδια με τίτλο «First They Killed My Father», μία ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα γύρω από τη γενοκτονία των ερυθρών Χμερ, η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το διαζύγιο της με τον Μπραντ Πιτ.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Αντζελίνα Τζολί μαζί με όλα της τα παιδιά, μετά το διαζύγιο, έγινε στην Καμπότζη Εμφανώς συγκινημένη και προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε ότι βίωσε μία πολύ δύσκολη περίοδος.

«Πολλοί, πολλοί άνθρωποι περνούν παρόμοιες καταστάσεις. Όλη η οικογένεια πέρασε μία δύσκολη περίοδο. Όλη μου η προσοχή είναι στα παιδιά μου, στα παιδιά μας».   «Είμαστε και θα είμαστε για πάντα οικογένεια, και αυτός είναι ο τρόπος μου να τα βγάζω πέρα. Προσπαθώ να εξασφαλίσω ότι όλο αυτό θα μας φέρει πιο κοντά και θα μας κάνει πιο δυνατούς».

Ερωτηθείς ως προς τι της αρέσει να κάνει το πρωί που ξυπνάει, η 41χρονη ηθοποιός αρκέστηκε να πει: «Απλώς να βγάζω τη μέρα. Ήταν δύσκολοι οι τελευταίοι μήνες».   Οι απαντήσεις της Αντζελίνα Τζολί για το διαζύγιό της στο 4.00′.

Πηγή: www.lifo.gr