15 Αυγούστου 2022

Ανείπωτη τραγωδία στην Αργυρούπολη – Έτσι πέθανε το ηλικιωμένο ζευγάρι

Ο επίλογος για το ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στην Αργυρούπολη ήταν πραγματικά τραγικός. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με θύματα για τον 79χρονο και την συνομήλικη σύζυγό του που βρέθηκαν νεκροί σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι τους στην Αργυρούπολη φαίνεται να απομακρύνεται.

Η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από την ιατροδικαστική έρευνα, ο 79χρονος ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο ισόγειο πιθανότατα έφυγε από την ζωή από παθολογικά αίτια. Εκτιμάται ότι έπαθε «επεισόδιο» και έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του και γι’ αυτό βρέθηκε μέσα στα αίματα.

Η 79χρονη σύζυγός του η οποία έπασχε από Αλτσχάιμερ πιθανολογείται ότι ταράχτηκε βλέποντας έτσι τον άνθρωπό της και προσπαθώντας να ειδοποιήσει για βοήθεια έπαθε πανικό και έπεσε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο υπόγειο και εκείνη μέσα στα αίματα.

Όσο για το παράθυρο στο πίσω μέρος του σπιτιού που βρέθηκε παραβιασμένο, αυτό έγινε από τον γιο του ζευγαριού ο οποίος τους αναζητούσε επι μέρες και μη μπορώντας να μπει με άλλο τρόπο στο σπίτι, μπήκε από εκεί…