25 Ιουνίου 2022

ΤΩΡΑ: Έσκασε ΒΟΜΒΑ για το ΜΕGA – Αλλάζουν όλα για το μεγάλο κανάλι

Σε πορεία αντιμετώπισης των προβλημάτων και επιστροφή στην κανονικότητα, μπαίνει το Mega. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο μεγάλοι μέτοχοι, Μπόμπολας και Βαρδινογιάννης έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για να προχωρήσουν σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και στη συνέχεια στην εκπομπή κανονικά προγράμματος.

Η εξέλιξη αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα, οι δύο μεγαλομέτοχοι να πάρουν τον έλεγχο του καναλιού στα χέρια τους, αφού η μη συμμετοχή του ΔΟΛ, που είναι ο τρίτος μεγάλος μέτοχος, στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα έχει σαν αποτέλεσμα να περιοριστεί στο ελάχιστο το ποσοστό των μετοχών που κατέχει ο Ψυχάρης.

Αυτό σημαίνει οι οικογένειες Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη θα έχουν το πλειοψηφικό και μάλιστα πολύ πάνω από το 50% μετοχικό κεφάλαιο του Mega.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως στο εγχείρημα για την κανονική και πλήρη λειτουργία του Mega θα συμμετάσχουν οι Δημήτρης Μάρης και Θεοχάρης Φιλιππόπουλος. Η εξέλιξη αυτή, εάν ευοδωθεί τελικά, σημαίνει πως και οι εργαζόμενοι στο κανάλι θα πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται.