6 Απριλίου 2020

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ Ribas: Οι θρυλικές κόντρες της Αθήνας επιστρέφουν στην παραλιακή! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Πάμε να θυμηθούμε τα παλιά meet.. Σας περιμένουμε όλους χωρίς φασαρίες και χωρίς επιδείξεις μέχρι να μαζευτούμε… οτιδήποτε σκηνικό γίνει με τα καρουμπαλαδικα παραμένουμε στον χώρο, θα τα πούμε εκεί…”

Ραντεβού στο Ribas στην Βάρκιζα, δίνουν σήμερα οι λάτρεις της αυτοκίνησης και των “πειραγμένων αυτοκινήτων”. Σύμφωνα με την σελίδα στο facebook με τίτλο “Ribas By Night” που δημιουργήθηκε για τον συγκεκριμένο σκοπό, σήμερα στις 11 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση οδηγών και θεατών στο συγκεκριμένο σημείο, “για να θυμηθούμε τα παλιά…” όπως σημειώνουν με νόημα οι διαχειριστές της σελίδας.

Στο ιστορικό “Ribas” έχουν γίνει κατά καιρούς μεγάλες συναντήσεις οδηγών οι οποίοι επιδεικνύουν τις οδηγικές τους ικανότητές στην μεγάλη ευθεία που βρίσκεται στο σημείο, και θεατών οι οποίοι θαυμάζουν τις βελτιώσεις των αυτοκινήτων και την μυρωδια των καμμένων ελαστικών στην άσφαλτο.

Η προηγούμενη συνάντηση που είχε προαναγγελθεί μέσω της σελίδας στο Facebook στην “Βούτα” στην Αργυρούπολη παρά τις αρχικές προσδοκίες των διοργανωτών δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία καθώς η επέμβαση της αστυνομίας και το τσουχτερο κρύο στάθηκαν αποτρεπτικοί παράγοντες ώστε να μαζευτεί κόσμος και τα πράγματα να γίνουν ανεξέλεγκτα.