28 Μαΐου 2022

Νικολόπουλος: Το ΧΡΙ.Κ.Ε. στηρίζει την Πρωτοβουλία Ευρωπαίων Πολιτών «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά»

Ειδήσεις για Νίκο Νικολόπουλο: Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος χαιρετίζει και συνενώνει τις δυνάμεις τους με την Πρωτοβουλία Ευρωπαίων Πολιτών που τιτλοφορείται «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά».

Ο συγκεκριμένος φορέας συγκεντρώνει υπογραφές από ιδιώτες, οικογένειες, συγγενούς και φορείς της κοινωνίας των πολιτών οι οποίοι συμφωνούν ότι ο γάμος είναι ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας και ότι η οικογένεια εδράζεται στον γάμο και τους απογόνους. Είναι, άλλωστε, προς το συμφέρον της κοινωνίας να εξασφαλισθεί ότι όλα τα παιδιά δικαιούνται να μεγαλώσουν με την μητέρα και τον πατέρα τους σε μια σταθερή οικογένεια αγάπης.

Δυστυχώς παρόμοιες προσπάθειες στο παρελθόν δεν είχαν τύχη διότι είτε προσέκρουσαν σε προϋπάρχοντα νομοθετήματα της Ε.Ε., είτε έθιγαν θέματα που δεν ανήκαν αυστηρά στην αρμοδιότητα των οργάνων της.

Η τωρινή, όμως, πρωτοβουλία προέρχεται από ομάδα εξειδικευμένων δικηγόρων και έχει τύχει, καταρχήν της αποδοχής της Ε.Ε.

Στην Ελλάδα έχει αναλάβει δράση για την συλλογή υπογραφών, προκειμένου να προστατευθεί ο θεσμός του γάμου της οικογένειας, η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ).

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος και προσωπικά ο πρόεδρός του και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, προτρέπουν πολύτεκνους και μη να συνυπογράψουν την φόρμα της Πρωτοβουλίας Ευρωπαίων Πολιτών, ακολουθώντας τις οδηγίες της ΑΣΠΕ.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία συγκέντρωσης υπογραφών λήγει στις 10 Δεκεμβρίου.

Κατεβάστε εδώ τη φόρμα, για να τη συμπληρώσετε

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις σχετικά με το Νίκο ΝικολόπουλοΠΗΓΗ : Newsbomb.gr