«Ήταν ο πιο σημαντικός στη ζωή μου»: «Τσακίζουν» κόκαλα τα λόγια Οδυσσέα Σταμούλη για τον νεκρό 11χρονο γιο του

Οδυσσέας Σταμούλης περνάει τραγικές στιγμές, μετά τον πνιγμό του 11χρονου γιου του, σε παραλία στους Φούρνους Ικαρίας, την περασμένη Πέμπτη.

Ειδικότερα, το άτυχο αγόρι έφυγε από το σπίτι του, περίπου στις 2.30 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα η μητέρα του ενημέρωσε την αστυνομία και το λιμενικό για την εξαφάνισή του.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν όλοι στο νησί και τελικά το άψυχο σώμα του 11χρονου βρέθηκε περίπου στις 8.30 το βράδυ, από ένα πολίτη, στην παραλία Πλάκας.

Λεπτομέρειες για το τραγικό γεγονός, μετέδωσε ο Δημήτρης Καρύδη, δήμαρχος Φούρνων Κορσεών Ικαρίας, μιλώντας στην εκπομπή “Καλοκαίρι Yes”.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης δεν παρέλειπε να μιλάει για τον γιο του και τον χρόνο που περνούσαν μαζί, μετά το διαζύγιο από τη μητέρα του παιδιού, σε κάθε του συνέντευξη.

Ο πιο σημαντικός ρόλος του Οδυσσέα Σταμούλη

Μάλιστα, τον Νοέμβριο του 2021, ο ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” για την πατρότητα, υπογραμμίζοντας «ο πιο σημαντικός ρόλος μου ήταν του πατέρα. Ήθελα πολύ πρόβα για να τον παίξω. Είναι 10 ετών. Τον γιο μου τον παίρνω τα σαββατοκύριακα αλλά δεν μου φτάνουν μόνο δυο ημέρες που τον έχω. Με την πρώην σύζυγο μου τα βρήκαμε εκτός νομού».

Ο Οδυσσέας Σταμούλης θα αποχαιρετίσει αύριο τον γιο του

Αύριο, Δευτέρα, η οικογένεια θα αποχαιρετίσει τον 11χρονο Χρήστο, στο Νεκροταφείο Καλλιθέας.

Η σχετική ανάρτηση, που έκαναν μέλη της οικογένειας, αναφέρει ότι: «Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών».

Αύριο, ο Οδυσσέας Σταμούλης θα έρθει αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη τραγωδία της ζωής του.