Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και εμπόρων ναρκωτικών στη Θεσπρωτία

742663-astinomia.jpg

04-11-2016 16:13

Σφαίρες από Αλβανό κακοποιό, δέχτηκαν το μεσημέρι αστυνομικοί από την Ηγουμενίτσα σε δάσος των ελληνοαλβανικών συνόρων στο Αναβρυτό Θεσπρωτίας, κατά την διάρκεια επιχείρησης μετά τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άνδρες του συνοριακού τμήματος Φιλιατών, εντόπισαν 5 σάκους γεμάτους με χασίς, κρυμμένα μέσα στο δάσος και άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των διακινητών.

Μέσα από το δάσος, κάποιος άγνωστος, πιθανόν Αλβανός όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, πυροβόλησε εναντίον τους και χάθηκε μέσα στην πυκνή βλάστηση. Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός. Αυτή την ώρα γίνεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του κακοποιού, καθώς και τυχόν συνεργών του.

Να σημειωθεί ότι, το επεισόδιο στην ελληνοαλβανική μεθόριο, συνέβη μία ημέρα μετά την κοινή διμερή σύσκεψη υψηλόβαθμων αξιωματικών της Ηπείρου και του αλβανικού νότου που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα με θέμα την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών και την καλύτερη φύλαξη των συνόρων.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr