Μίκαελ Σουμάχερ: Οι εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του

742594-schumacher.jpg

04-11-2016 12:48

Είναι ο άνθρωπος που οδήγησε τον Μίκαελ Σουμάχερ στην κατάκτηση επτά τίτλων στη Φόρμουλα 1. Αυτά που έχει να πει για τη σημερινή κατάσταση της υγείας του Γερμανού, είναι σίγουρα σημαντικά…

Αναπτερώνονται οι ελπίδες για βελτίωση της κατάστασης της υγείας του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Σύμφωνα με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Φεράρι και στενό φίλο της οικογένειας, Ρος Μπράουν, υπάρχουν «ενθαρρυντικά στοιχεία και όλοι προσευχόμαστε ότι κάθε μέρα θα βλέπουμε ακόμα περισσότερα». 

Μιλώντας στο BBC, ο Μπράουν δήλωσε ότι «η οικογένεια επέλεξε να διατηρήσει τη διαδικασία ανάρρωσης του Μίκαελ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και θα πρέπει να το σεβαστώ αυτό. Υπάρχουν κάποια ενθαρρυντικά σημάδια και όλοι προσευχόμαστε καθημερινά ώστε να δούμε περισσότερα από αυτά. Είναι δύσκολο για μένα να πω περισσότερα, σεβόμενος την επιθυμία της οικογένειας».

«Το μόνο που έχω να πω, είναι ότι κυκλοφορούν πολλές φήμες σχετικά με την κατάσταση του Μίκαελ. Oι περισσότερες από αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση της υγείας του, ώστε μια μέρα να τον δούμε να αναρρώνει πλήρως από τα τραύματά του», δήλωσε ο Βρετανός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σουμάχερ μένει στην κατοικία που διατηρεί η οικογένειά του στην Ελβετία, συνεχίζοντας τις θεραπείες προκειμένου να αναρρώσει από τον πολύ τραυματισμό του.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr