Βόλος: Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον βιασμό του 10χρονου μαθητή από τους συμμαθητές του

742531-sex.jpg

04-11-2016 10:37

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση κακοποίησης ενός 10χρονου μαθητή από τους συμμαθητές του στο σχολείο – Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες

Δραματικές στιγμές πέρασε ο άτυχος μαθητής, που στα 10 του χρόνια κακοποιήθηκε σεξουαλικά με κατσαβίδι από τους συμμαθητές του μέσα στο σχολείο.

Μετά το πρώτο σοκ, έρχονται στο προσκήνιο νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τις στιγμές του μαρτυρίου και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν.

Ο πατέρας του 10χρονου κατήγγειλε στις 26 Οκτωβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα ότι δύο αγόρια και ένα κορίτσι, συμμαθητές του γιου του, τον κακοποίησαν σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο μέσα στο σχολείο, στην περιοχή του Βόλου.

Ο πατέρας που είναι φρουρός βουλευτή, είπε στην εφημερίδα Freddo πως ”έχω κλονιστεί και είμαι στο κρεβάτι με χάπια”. Ο μικρός μαθητής εξετάστηκε από ιατροδικαστή και παιδοχειρουργό στη Λάρισα, όπου και διαπιστώθηκε η κακοποίησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι δράστες χρησιμοποίησαν κατσαβίδι. Κρατούσαν το 10χρονο παιδί που καλούσε μάταια σε βοήθεια. Ο φάκελος με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, βρίσκεται από προχθές, Τετάρτη, στην Εισαγγελία Βόλου.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr