Γ. Κατρούγκαλος για ανασχηματισμό: Ας με βάλει όπου θέλει ο πρωθυπουργός

742408-katrougkalos.jpg

03-11-2016 20:55
Στην παραδοχή ότι κάθεται σε ηλεκτρική καρέκλα και ότι στον επικείμενο ανασχηματισμό θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του Πρωθυπουργού.
Συγκεκριμένα μιλώντας στον Real FΜ ο Γιώργος Κατρούγκαλος τόνισε τα εξής:
 
«Θεωρώ ότι υπηρετώ μία συλλογική προσπάθεια, ο κ. Τσίπρας έχει μεγαλύτερη εποπτεία από εμένα, όπου νομίζει ο Πρωθυπουργός ότι μπορεί να είμαι χρήσιμος. Όπου νομίζει ο Πρωθυπουργός εγώ δεν έχω βάλει κανέναν όρο. Ό,τι μου έχει ζητήσει ο Πρωθυπουργός μέχρι τώρα, να φύγω από την Ευρωβουλή και να πάω στο υπουργείο Εσωτερικών, να φύγω από το υπουργείο Εσωτερικών και να πάω στο υπουργείο Εργασίας, έχω εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό. Θεωρώ τον εαυτό μου στρατιώτη» σημείωσε ο κ. Κατρούγκαλος.
 
Περήφανος για το Ασφαλιστικό!
 
Πάντως το σημείο που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση στη συνέντευξη του Υπουργού Εργασίας είναι εκείνο στο οποίο δήλωσε υπερήφανος για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. «Είμαι απόλυτα υπερήφανος για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Ο λόγος για τον οποίον έχω τη συνείδηση μου ήσυχη είναι ότι καθόμουν σε μία ηλεκτρική καρέκλα και μπόρεσα να εξουδετερώσω τα χιλιάδες βολτ που περνούσαν μέσα από αυτή προχωρώντας σε μία μεταρρύθμιση που είναι αντίθετη στο γενικό ρεύμα των μεταρρυθμίσεων των ασφαλιστικών στην Ευρώπη. Δεν λέω ότι δίνουμε υψηλές συντάξεις, δίνουμε πολύ χαμηλές αλλά είναι αυτές που αντέχει η οικονομία.»
 
Πρόκειται για προσέγγιση η οποία προκαλεί ευθέως την πραγματικότητα, αφού ο νόμος του Γιώργου Κατρούγκαλου έχει οδηγήσει σε σφαγή των συντάξεων όλων των Ταμείων, χωρίς ωστόσο να λύνει κανένα από τα προβλήματα του Ασφαλιστικού, αφού όλα τα Ταμεία παραμένουν στο «κόκκινο».  
 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...